<

Держава заборгувала Володимиру-Волинському близько 51 мільйона гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:51 | 16.05.2017 / Володимир /
Перегляди
4
/ коментарі 3

16-го травня під час оперативної наради керівник структурних управлінь Володимир-Волинської міськради, Олександр Смикалюк повідомив, що держава по пільгах і субсидіях заборгувала близько 51 мільйона гривень. Ситуація вимагає негайного вирішення, адже не всі комунальні підприємства наразі взмозі виплатити заробітню платню.

Як повідомив Ярослав Матвійчук, задля уникнення кризи в даній ситуації, виконавчим комітетом міської ради було надіслано листи відповідного змісту у Міністерства, відповідальні за становище, що склалося, та голові Волинської ОДА Володимиру Гунчику.

Згідно з відповіддю, яка надійшла з Мінфіну, виправлення ситуації – компетенція обласної державної адміністрації, де мають належним чином розподілити між населеними пунктами області кошти, які надходять на погашення заборгованості по субсидіях та пільгах. Щоправда, залишається відкритим питання: чи покривають надходження борги? При цьому слід врахувати, що у Володимирі-Волинському субсидіями користується 65% домогосподарств – понад 9 тисяч.




коментарів: 3
  1. Так хто винуватий ,з відповіді Мінфіну виходить ,що злодіі з Києва перекладають відповідальність на злодіів на місцях .Все як в Украіні .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця