<

Делегації міст-партнерів та побратимів привітали Володимир-Волинський з днем народження, а також вшанували пам’ять його Героїв

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:10 | 30.07.2017 / Володимир / /
Перегляди
140
/ Коментарі відсутні

30-го липня жителі та гості Володимира-Волинського продовжують святкувати день народження міста. Загалом всі офіціози відбуваються саме в неділю, на другий день святкувань.

Так спершу делегації і представники міст-партнерів, побратимів та дружніх до Володимира-Волинського зібралися в приміщенні міської ради. Гості прибули із були з Нововолинськака, Ковеля, Любомля, Гола Пристань (Херсонської області), Луцька, Цвіккау (Німеччина), Кентшина і Кентшинського повіту Польщі, з Грубешівщини, з міста Сарни Рівненської області.

Гості вітали представників міської влади зі святом, а окрім теплих слів, ще й дарували подарунки. Зокрема гості з Херсонщини привезли з собою великого кавуна, який виріс у них. Гості з Рівненщини – картину з бурштину. Представники делегацій в замін отримали сувенірні подарунки на пам’ять про візит до Володимира-Волинського.

Після цього, чиновники місцевої влади із гостями перейшли на центральну площу міста. Військовий оркестр виконував поминальні пісні, а високопосадовці поклали квіти. Спершу до стели Пам’яті учасників Другої світової війни, а потім до стели Герої Небесної сотні та учасників АТО. Завершили скорботну частину виконанням Державного Гімну поєднаного із пострілами військових, на знак вшанування загиблих воїнів Володимира-Волинського.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа