<

Чутки над “БУГом”: Волинська “Самопоміч” хоче позбавити мандату депутата облради Олексія Панасюка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:14 | 8.02.2017 / Володимир / /
Перегляди
6
/ коментарів 20

З інсайдерських джерел інтернет-виданню “БУГ” стало відомо, що керівництво волинської “Самопомочі” вже тричі подавало документи на позбавлення мандату депутата обласної ради Олексія Панасюка з Володимира-Волинського.

Ініціатор – Юлія Вусенко, яку підтримує голова фракції у Волиньраді Михайло Імберовський.

До речі, Олексій Панасюк хоч і обраний від партії Об’єднання “Самопоміч”, але до фракції не входить.

Поки партійне керівництво не підтримало пропозицію волинських партійців. Лобіювати інтереси Панасюка намагається Семен Семенченко, який відвідав Володимир-Волинський 14-го червня 2016-го року. Про приїзд нардепа ніде не анонсували, адже це був неофіційний візит.

Але ситуація може змінитися, якщо голова обласної організації та наразі в.о. Луцького міського голови Юлія Вусенко стане депутатом українського парламенту, а вона наступна в списку. Тоді у неї збільшиться можливість пролобіювати це рішення.

Наступним в списку “Самопомочі” до Волинської обласної ради є представник Асоціації фермерів та приватних землевласників Рожищенського району Руслан Хомич.

Це – інсайдерська інформація. Ви маєте резонансну інформацію з сфери політики, бізнесу, діяльності правоохоронних органів? Хочете, аби очевидне для Вас перестало бути таємницею за сімома замками? БУГ допоможе! Пишіть нам: bugorgua@gmail.com

Ми відкриті до спілкування. Гарантуємо конфіденційність, чесність та толерантність.
Західна Волинь заслуговує на значно більше правди!




коментарів: 20
  1. ой леле! най і бізнесу файкового позбавлять, бо так “любити” Україну і так совати контрабанду – то файним задрипанцем бути треба. Льошка, холуї й до тебе добралися?!

    • до горнятка кави
      спочатку треба оцінити свої поступки , адже відомо як ти отримала посаду від папика і далі співаєш під його дудку , так що ти не горнятко кави, а чашка гам… а.

      • най колорадський друг оголосить ту отриману посаду, бо якось не втямки – я на посаді а про це не відаю.

        • спочатку я скажу – попробуйте за три рази відгадати хто це стер..о-горнєтко кави- кравчук з теплокомуненерго , виваль з теплокомуненерго,чи ковальчук – жена місцевого депутата.

          • Однак дуже просто зрозуміти хто криється за 111, житель, жителька, місцевий, працівник теплокомуненерго – хвора людина, шизофренік жук. біда у тому, що шизофреніків неможливо переконати в тому, шо їм потрібна медична допомога, а законом примусове лікування психічно хворих заборонене, от і старждає шизік сам і усіх навколо мордує, аж поки віку собі не вкоротить. ось де біда.

          • Тільки сьогодні випадково побачила Ваш пані Жителька коментар. Виюачте, але мені ось ці політичні ішри, обливання брудом, вивертання нутрощів один ожного не потрібні. Не маю часу цим займатися. І вам не раджу. В іншому випадку-Бог Вам суддя. Оправдовується лише той, хто дійсно винен

  2. Воно вчепиться всіма руками і ногами за депутатство, всім забашляє щоб залишитися там, де воно зможе своєму місту напаскудити. Це больна людина

    • Панасюк завжди має свою точку зору і говорить правду хто це б не був, ну а партійному лідеру обласної самопомічі це зовсім не подобається , як не подобається те , що депутати з Володимира не змирилися з тим , що головою фракції голосуванням вибрали Зінкевича , а в кінцевому результаті не без допомоги Вусенко керівником фракції став той самий Імберовський , який у всіх питанннях підтримує зелено-білу Юлю.

  3. А чому не пишите, що є рішення політради про виключення Коби з партії за голосування в розріз партії?

    • Правильно, нема що йому в тій свободі робити, він і так нормальний чоловік, а там треба щоб всі були з дебілкуватим видом, як Карпо

      • коба очолюючи бюджетну комісію завжди голосує разом з депутатами з БПП , з депутатами -бюто- саганюковцями і укропо-саганюковцями і з минулими регіональщиками , може тому і його хатинка росте як на дріжжах .

  4. Давно пора гнати таких як Панасюк і Зінкевич з депутвтів, це гниди пристосуванці, які заробляють на контрабанді цигарок і меблів з голандіїї.

  5. о, як поженуть, то вже добкінські курочки на закарпататя будуть самі літати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа