<

Чутки над БУГом: авто правоохоронця збило голову Війницької ОТГ на трасі між Володимиром-Волинським та Луцьком

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:42 | 17.01.2020 / Володимир / /
Перегляди
291
/ коментарі 4

17-го січня близько 7:30 на трасі між Володимиром-Волинським та Луцьком в районі повороту до села Яковичі трапилася ДТП. Автомобіль збив чоловіка – голову Війницької ОТГ Сергія Вербицького.

Наразі Сергій Вербицький знаходиться у реанімації Володимир-Волинської лікарні в стані середньої важкості. Життю чоловіка нічого не загрожує.

За попередніми даними, збило голову Війницької ОТГ авто Тойота Кемрі, яке належить правоохоронцю Сергію Х. з Володимира-Волинського.

Як повідомили у поліції, Близько 8 години автомобіль Тойота Кемрі зіткнувся з автомобілем Мітсубіші, який здійснював висадку пасажирів. Ушкодження отримав пасажир останнього авто.

Зазначимо, що зранку 17-го січня на Волині опустився густий туман.

Це – інсайдерська інформація. Ви маєте резонансну інформацію з сфери політики, бізнесу, діяльності правоохоронних органів? Хочете, аби очевидне для Вас перестало бути таємницею за сімома замками? БУГ допоможе! Пишіть нам: bugorgua@gmail.com
Ми відкриті до спілкування. Гарантуємо конфіденційність, чесність та толерантність. Західна Волинь заслуговує на значно більше правди
.




коментарів: 4
  1. Всього 25-річний правоохоронець з Володимира-Волинського на автомобілі Тойота Кемрі-це круто

  2. А ще в додачу цей правоохоронець зараз хоче відмазатись, і напевно йому вдасться, тому що Бобик начальник поліції у Володимирі прикриє свого колегу, ну думаю людина яка потрапила в ДТП повинна дійти до суду!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа