<

Чому у Володимир-Волинському ЦНАПі тижневі черги для подачі документів на біометричний паспорт?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:07 | 13.02.2018 / Володимир /
Перегляди
2
/ коментарі 2

У центрі надання адміністративних послуг сформувалися кількатижневі черги для подачі документів на виготовлення біометричного паспорту. В понеділок, 12-го лютого, за менш аніж дві години були розібрані всі талони запису до 27 лютого.

Раніше на сторінках видання “БУГ” публікували, що запис проводиться лише один раз на тиждень – щопонеділка. Саме тоді видають всі наявні талони. Також повідомляли, що на оформлення одного пакету документів, адміністратору ЦНАП необхідно близько 15 хвилин. За один день подати документи може лише близько 25 людей.

13-го лютого, на оперативній нараді у міського голови, директорка ЦНАП Алла Троць зазначила, що не розраховували на такий наплив людей. В центрі працює лише один стіл, який який може надавати такі послуги, а саме тому можливості обмежені. Також директорка зауважила, що багато людей звертається із скаргами не лише на те, що не можуть отримати талон, але й жаліються на роботу міграційної служби.

Серед скарг і багато таких, де запитують чому немає онлайн реєстрації, накштал міграційної служби. Однак система електронної реєстрації наразі є непосильною для ЦНАПу.

Директорка наголосила, що в ЦНАПі це лише одна людина, яка здійснює прийом документів на виготовлення біометричного паспорту. Адміністратори за цим столом працюють без перерв та обіду, аби встигнути надати послуги всім хто зареєструвався. Також виникають ситуації, коли потрібно більше часу на те, щоб взяти відбитки пальців у клієнтів, що може зміщувати чергу.

Додамо, що у Володимирі-Волинському документи для виготовлення біометричного паспорту можна подати ще через міграційну службу. Зокрема тут існує ще й електронний запис на чергу. Зауважимо, що по часу очікування на готовий документ немає різниці – звичайний майже 3 місяці, терміновий – 1,5 місяці.




коментарів: 2
  1. в ЦНАПі це лише одна людина, яка здійснює прийом документів на виготовлення біометричного паспорту? Чому? Посадіть тир-чотири людини,хай працюють для людей!

    • Посади хоч десять, установка одна. Думай перед тим як писати дурниці. Купи ще три тоді посадять більше людей. Вам, людям, все не так.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер