<

Через скандальну ситуацію в одному із супермаркетів Володимира-Волинського, буде створена комісія для перевірки торгових точок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:19 | 23.01.2018 / Володимир / /
Перегляди
205
/ Коментарі відсутні

У Володимирі-Волинському буде створена спеціальна комісія, яка перевірятиме якість продуктів у магазинах, супермаркетах та на ринках міста.

Відповідне розпорядження дав міський голова Петро Саганюк. Під час брифінгу, 23-го січня, мер зазначив, що його непокоять дописи у соціальних мережах, про неякісні продукти на полицях магазинів.

Нагадаємо, що вчора, 22-го січня у соціальній мережі з’явився допис про покупку манної каші, в якій знайшли хробаків.

“На державному рівні діє заборона перевірок. Проте, на свій страх і ризик, я дав вказівку сформувати робочу групу, яка буде контролювати якість продуктів харчування у торгових закладах міста,” – зазначив мер.

Зазначимо, Постановою Кабміну встановлено мораторій на проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності. Однак, планові перевірки можуть здійснюватися: за письмовою заявою суб’єкта господарювання; на підставі обґрунтованого звернення фізичної особи про порушення суб’єктом господарювання її законних прав, проводитиметься за погодженням Державної регуляторної служби (далі — ДРС); за рішенням суду; у разі настання аварії, смерті потерпілого внаслідок нещасного випадку, що було пов’язано з діяльністю суб’єкта господарювання.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок