<

Через конкуренцію з луцьким приватником КП «Володимирліфт» втратило клієнтів у Нововолинську: вирішують долю комунального підприємства

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:12 | 7.06.2022 / Володимир / , , /
Перегляди
372
/ 1 коментар

Комунальне підприємство «Володимирліфт», яке обслуговувало ліфти у багатоповерхівках Володимира й Нововолинська, втратило майже половину будинків, які обслуговувало, через конкуренцію із луцьким підприємством «Вертикаль».

Питання «Володимирліфт» вивчають уже 2 місяці, створена комісія. Про це на брифінгу 7-го червня повідомив міський голова Ігор Пальонка.

Приватне підприємство з Луцька забрало у Нововолинську клієнтів, яке обслуговувало володимирське КП.

“Ми вже другий місяць розбираємо його роботу, викликали представників, засідала робоча група. Незабаром буде пропозиція щодо функціонування даного підприємства. Але те, що ми найближчим часом його збережемо – це однозначно, воно буде функціонувати”, – розповів Пальонка.

Як один з варіантів, розглядають можливість його передачі в управляючу компанії, яка буде системно надавати послуги по обслуговуванню ліфтів.

Раніше, на сесії, міської ради, що проходила 3-го червня із аналогічним запитом звернувся депутат Олександр Дзядук. Він зазначив, що до нього звернулися працівники КП “Володимирліфт”, яке займається обслуговуванням та капітальними ремонтами ліфтів. Дане підприємство у Володимирі обслуговує 54 ліфти, зокрема у 9-поверхових будинках, в ТМО, на підприємстві “Гербор-холдинг” та в педагогічному коледжі.

Вони повідомили, що луцьке приватне підприємство таємно зустрічається з головами ОСББ та переманює їх на свою сторону.

“Дене підприємство, здійснюючи свою господарську діяльність, мало досить непогані фінансово-економічні результати. Та два роки тому, в результаті певних рейдерських дій ПП “Вертикаль” з Луцька, наше комунальне підприємство було витіснене з міста Нововолинськ, де мало на обслуговуванні ще 43 ліфти. Після цього КП “Володимирліфт” опинилось у досить скрутному фінансовому становищі.

Користуючись ситуацією, яка склалась у зв’язку зі смертю директора Матишейка Віктора Володимировича, коли підприємство залишилось практично без керівника, ПП “Вертикаль” з міста Луцька, по вже відпрацьованій схемі у Нововолинську намагається витіснити КП “Володимрліфт” з нашого міста. Різними методами, проводячи зустрічі з головами ОСББ, намагаються переконати їх розірвати договори на обслуговування КП “Володимирліфт” та укласти аналогічні з ПП “Вертикаль”, – йдеться у запиті.

Якщо не вжити таких заходів, то володимирське підприємство може бути доведене до банкрутства. Працівники просять розібратися із ситуацією та вжити всіх необхідних заходів для підтримки комунального підприємства. Більшість голові ОСББ у Володимирі, окрім одного, бажає надалі працювати із Володимрліфтом.

Депутати запит підтримали та закликали якнайшвидше призначити керівника КП “Володимрліфт”.




один коментар
  1. Як би “Володимирліфт”розвивалося і нормально працювало ,такого би не сталося!З ким там працювати ,з механіків одна людина який давно на пенсії!Кажете капітальними ремонтами занімалися ,а ви подивіться ті ремонти які вони робили ,це жахіття!!!Тай роками вже доробляють і ніяк доробити не можуть!!!Тай плата за місяць в них набагато більша чим в “Укрвертикаль”!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа