<

Частину вулиці Ковельської у Володимирі-Волинському пропонують перейменувати

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:48 | 3.05.2017 / Володимир /
Перегляди
1
/ коментарів 7

Частину вулиці Ковельської у Володимирі-Волинському, від залізничного переїзду і до виїзду з міста, можуть перейменувати на “Героїв 51-ї бригади”.

Зокрема, ініціатива перейменувати зазначений відрізок обговорюється досить давно. Члени громадської ради висували пропозиції щоб перейменувати всю вулицю Ковельську, однак підтримку найбільшу підтримку отримала ідея по частині вулиці, де знаходяться військові частини.

Як зазначив головний архітектор міста Тарас Киба, саме перейменування цієї частини вулиці буде символічним і від нього найменше буде незручностей жителям міста.

“Це перейменування в основному торкатиметься безпосередньо військової частини, двох індивідуальних будинків, автозаправки та мийки для авто. Багатоповерхових житлових будинків це перейменування не стосуватиметься. Такий варіант я вважаю доцільним,” – повідомив Тарас Киба.

Якщо власники індивідуальних будинків ніяких суттєвих витрат не понесуть, то юридичні особи змушені будуть змінити деякі установчі документи і це для них вартувати буде в межах 480 гривень.

Наразі громадська рада прийняла пропозицію до відома та погодила проведення відповідного громадського обговорення. Якщо громадське обговорення прийме пропозицію та не заперечить, то на сесію винесуть проект рішення про перейменування.

Однак, серед членів громадської ради були заперечення щодо часткового перейменування та наполягали на повному. Зокрема згадували ГО”Захисник”. котра ніби то буде відстоювати, щоб все вулиця Ковельська носила нову назву.




коментарів: 7
  1. Ригівські недобитки не мають права взагалі говорити про патріотизм, вшанування і перейменування.

  2. Можна і Кибу перейменувати в Кобу, чи навпаки. Але у випадку цієї вулиці перейменовувати спочатку доведеться Ковель. І що тільки подумають нащадки про цих збентежених інтелектуалів…..

  3. При чому тут Киба чи Коба чи Ковель.Ті хлопці з 51-ї заслужили своїм життям коли ти сидів у барі з сигаретою в зубах в той час.І це правильно-хай буде память про них тим невеличким відрізком вулиці.А нащадки дійсно хай знають і памятають про цих хлопців які віддали життя за нащадків.Слава героям 51-ї бригади.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер