<

Частина жителів Володимира-Волинського, які перерахували на кампанію Гриценка 1,5 мільйони, отримують субсидії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:16 | 2.04.2019 / Володимир / /
Перегляди
2
/ коментарів 5

2-го квітня на оперативній нараді у Володимир-Волинській міській раді, Петро Саганюк поцікавився скільки серед меценатів, які спонсорували передвиборчу кампанію Гриценка, є отримувачів субсидій.

Начальник міського управління Олександр Смикалюк відповів, що з того списку, який оприлюднений у ЗМІ, половина осіб отримує субсидії.

Нагадаємо, напередодні першого туру виборів Президента стало відомо, що мешканці Володимира-Волинського перерахували Гриценку 28 мільйонів гривень. Це становить 43% усіх внесків фізичних осіб, або ж чверть загального обсягу надходжень у виборчий фонд кандидата. По 1,5 мільйона гривень Гриценку дали 17 людей з Володимира-Волинського, ще двоє – по 1,25 мільйона.

“Це в першу чергу мали б перевірити правоохоронні органи. А так перерахували по півтори мільйони і отримують субсидії…. Як так можна?” – акцентував Саганюк.




коментарів: 5
  1. Дуже добре, що пан мер звернув на це увагу. Мене також цікавить, чому люди,які мають такі гроші претендують на субсидії???? Будьте гонорові і не просіть допомоги у держави. А маючи зайві 1,5 мільйони – вкладіть у розвиток рідного міста.

  2. Организуйте реконструкцию Славянского парка,и уборка береговой теретории речки Луги.

  3. Ну от вам і влада…чесна і прозора,яку уже давно-давнісенько потрібно міняти!

  4. Ті, хто незаконно отримує субсидії, виявились самими “чесними”… Вони схотіли справедливості і законності??? То варто їх спитати по закону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа