<

Був наркозалежним, лежав в ізольованому боксі: подробиці про першу смерть інфікованого коронавірусом у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:57 | 14.05.2020 / Володимир /
Перегляди
5
/ коментарів 10

14-го травня повідомили про першу смерть від коронавірусу у Володимирі-Волинському. Помер інфікований вірусом 44-річний чоловік.

Як розповіла БУГу керівник КП «Володимир-Волинське» ТМО Тетяна Ващук, 7-го травня чоловік звернувся до сімейного лікаря і був відправлений на «фільтр» у кімнату при вході в поліклініку, де є медпрацівники, одягнені у засоби захисту

Лікарі первинки діагностували в чоловіка полісегментарну двобічну пневмонію. Пацієнта відправли в бокс в інфекційному відділенні.

Як розповіла лікар, чоловік з 2009-го року перебував на метадоновій програмі, мав багато супутніх захворювань: цироз печінки, серцеву і ниркову недостатність.

За словами Ващук, ПЛР тест дав позитивний результат на COVID-19. Чоловіка поховають згідно всіх вимог і наказів.

“Пацієнта приймали в засобах індивідуального захисту. Ще з початку карантину ми виділили відділення, які працюватимуть з ймовірними хворими на ковід. Медики там працюють у засобах захисту“, – розповіла Тетяна Ващук.




коментарів: 10
  1. Срака-мотика а не коронавірус ! Скільки вже будуть нам цю туфту на вуха вішати !!

    • ви дуже не далека і вузьколоба людина.
      на піку захворюванності, навіть у самих розвинутих країнах світу, не вистачає місць в лікарнях для хворих з пневмонією

  2. якщо лікарі діагностували пневмонію ,звертався до сімейного лікаря ,лежав в інфекційному відділенні , де можливо йому надавали чи не надавали допомогу ,бо невідомо чи визначали рівень кисню в крові , можливо робили якісь аналізи , рентген не знаю чи робили кисневу терапію , можливо перевозиди швидкою чи іншим транспортом – то скільки медиків встигли заразитись і скільки вони заразять інших людей і чи всім через відповідний період інкубаціії зроблять ПРЛ… чи ми будемо це знати чи ні ???

  3. А в свідоцтві про смерть пише “що цироз печінки “.На запитання де довідка про підтвердження коронавірусу відповідь “не має”.Два тижні людина лежала в лікарні в інфекційному відділені разом зі своєю мамою,яка доглядала його.Неодноразово робили аналізи на СНІД та КОРОНАВІРУС,що в хлопця що в його мами.Нічого не підтвердили.А помер – То вже і галочку поставили від чого.І де правда???

  4. Ну просто здоров’як був, а двостороння пневмонія то просто легкий чих… і не наркоман, прямо якась Ванга,діагнози, аналіз на відстані ставить…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця