<

Благодійна вистава для дітей “Різдвяний подарунок” відбулась у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:30 | 9.01.2016 / Володимир /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

9-го січня у приміщенні культурно-мистецького центру відбулась благодійна вистава для дітей під назвою “Різдвяний подарунок” акторів-аматорів із релігійної громади євангельских християн баптистів.

Увазі дітей та дорослих була представлена вистава про історію народження Спасителя. Усі спостерігали уривки із Нового Заповіту про пастухів, до яких явились ангели і повідомили їм про народження Царя, як шукали житло вагітна Марія із чоловіком. Актори-аматори передали емоції царя Ірода, коли той дізнався від східних гостей, що на небі явилась особлива зірка, яка віщує нового Царя.

Наприкінці вистави усіх присутніх привітали зі святом та побажали переглянути свої стосунки з Богом, а дітки отримали різноманітні подарунки: іграшки та солодощі.

“Ми думали про те, як би нагадати людям про історію народження Христа. Люди в більшості випадків знають, але з часом усе забувається і Різдво більше асоціюєтьс з подарунками, застіллям та відвідинами близьких чи друзів. Хотілось у формі вистави і дорослим, і дітям нагадати, який подарунок нам приготував Бог. Він зійшов у образі маленької дитини, жив, помер і воскрес, аби люди мали надію і мали у що вірити. Для нас це вперше, адже ми таким раніше не займались. Вчора ставили таку виставу у Устилузі, а завтра будемо у Свійчеві”, – розповіла Вікторія Матусевич, представник євангельських християн баптистів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок