<

Без речей та грошей на автостанції Володимира: водій автобуса відправив хлопця роздрукувати квиток і поїхав

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:48 | 17.08.2020 / Володимир / , , , , , /
Перегляди
152
/ коментарів 10

15-го серпня на автостанції Володимира-Волинського трапився конфлікт. Жінка стверджує: водій рейсового автобусу під приводом роздруківки квитка відправив пасажира, її сина, на автостанцію. Коли той повернувся, автобус, як виявилось, відправився на Луцьк із його речима та грошима.

Матір хлопця вимагає покарання водія та відшкодування моральної компенсації, адже автобус із особистими речима довелось наздоганяти на авто та везти сина до Луцька на рейс до Києва, де мали бути спортивні збори.

Зазначимо, що на прохання інших пасажирів зачекати дитину водій не відреагував. Про це БУГу повідомила свідок події, мати пасажира Анна Ружкевич, яка проводжала його і опублікувала пост у одній з фейсбук-спільнот міста.

“Всім привіт! Пишу пост-обурення! Сьогодні (15-го серпня, – ред.) мій син, купивши квиток через Приват-24, сів на автобус Нововолинськ-Луцьк о 8:10 ранку, пред’явивши свій електронний квиток (проводжала сина, тому була свідком)!

У місті Володимир-Волинський водій на прізвище Мартинюк сказав, що йому потрібно роздрукувати той квиток і відправив сина на автостанцію!

Малий залишив сумку з речами, документами та грошима на знайому, яка їхала в цьому автобусі і є, до речі, свідком усього, і побіг на автостанцію Володимира роздруковувати той квиток! Повернувшись з квитком, автобуса вже не було!

Жінка зазначає: водій поїхав з особистими речима її сина, хоча хлопця не було лише пару хвилин:

“На прохання інших пасажирів зачекати ще хвилинку, водій ніяк не відреагував! Як так?! Залишити людину без нічого, поїхати собі! Для чого тоді електронний квиток, аби відправляти дитину його роздруковувати незрозуміло куди?!

Син їхав на спортивні збори з пересадкою в Луцьку на Київ (автобус на 11:00 ранку відправлявся з автостанції Луцька). Яким треба бути нелюдом, щоб просто так поїхати і залишити людину без нічого!”

Анна Ружкевич просить відреагувати перевізника Валерія Миронюка АТП 10708 міста Нововолинська і покарати водія Мартинюка за неправомірні дії, а також:

“Відшкодувати вартість квитка, вартість бензину до Луцька і назад, бо мій чоловік наздоганяв автобус з речами і завозив дитину на рейс до Києва плюс моральну компенсацію за потрачені нерви всієї родини!”, – написала жінка.




коментарів: 10
  1. Стільки емоцій, а цифр не хватає.
    Скільки часу він ходин білет шукати? Це рейсові автобуси, люди розраховують, що вони будуть відправлятись і приходити вчасно.
    Якби хтось з пасажирів автобуса, через те, що чекали друк білета, не встиг би на поїзд, обурена мама же, заплатила за білет? Чи може таксі би за свої гроші наняла, аби потяг догнати?

    Вина виключно мами і дитини, які не хотіли потрати пару хвилин свого часу, аби дізнатись, як працює замовлення електронне замовлення білетів.

    Шкода водія, якщо накажуть за чужу безвідподальність і лінь.

    • Хлопець сідав в Нововолинську!!!! А в Володимирі водій його послав друкувати білет! Ви рахуєте, що водій правий??? Чому він не послав роздруковувати, коли мама проводжала дитину в Нововолинську?

    • На автобуси міждержавні не треба друкувати,достатньо показати телефон.А в нас?

    • Якщо хлопчина сідав у Нововолинську то чому шофер саме там його невідправив роздрукувати білет, чому він це зробив у Володимирі??? Правильно зроблять якщо накажуть цього водія! А то деякі “водії” взагалі не мають права працювати з людьми тому що не вміють цього робити, і не розуміють як повинні відноситися до своїх пасажирів!

  2. Слухай, чувак ектроний квиток він показав?! Так, все сів і поїхав а не має бігати й роздруковувати це вже проблеми водія!!

  3. Хлопець сів в автобус в Нововолинську, його проводжала мама. А в Володимирі водій чомусь захотів роздруковку білета. Журналісти,напишіть достовірну інформацію) хлопець їхав з Нововолинська!

  4. Яка ганьба водієві. Якби небуло він мав почекати хлопця цих пару хвилин. За це потрібно наказувати за таку халатность і безвідповідальність, не людяність, людині такій непрацювати з людьми.

    • Він не повинен був посилати дитину роздруковувати білет в іншому місті! При посадці пропустив в Нововолинську, а в дорозі в іншому сусідньому місті Володимирі Волинському послав роздруковувати?!

  5. Нехай хлопчина запишеться в клуб тих, шо по 50км від нічого робити ходять і не буде йому проблем дістатися з пункту А до пункту Зю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер