<

Без попередження у будинках Володимира відключають газ: пояснення «Волиньгазу»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:12 | 18.03.2021 / Володимир / /
Перегляди
183
/ коментарів 9

У Володимирі-Волинському кілька будинків без попередження відключили від газу. Люди кажуть, що не знають у чому причина, адже була незначна заборгованість. В АТ «Волиньгаз» запевнили, що газопостачання припинили не через борги, хоча й вони в у цьому місті чималі.

Мешканці Володимира-Волинського обурені діяльністю АТ «Волиньгаз». Кажуть, кілька будинків міста посеред опалювального сезону і без жодного попередження відключили від газопостачання. І це через порівняно незначну заборгованість у тисячу гривень. Мешканці нарікають: не запитавши ніякого дозволу, газовики просто зайшли на подвір’я і перекрили газ.

За розрадою люди прийшли до міського голови Ігоря Пальонки. Він зазначив журналістам на брифінгу 16-го березня, що не пам’ятає, щоб такі ситуації відбувалися посеред холодів.

Журналісти БУГу звернулися за коментарем в АТ «Волиньгаз».

Там зазначили, що заборгованість володимирчан за розподіл (доставку) газу наразі чимала. Станом на 16-те березня борг мешканців міста – 9 мільйонів 341 тисяча 191 гривня. Однак, незважаючи на це, в період карантину «Волиньгаз» не відключає споживачів за борги від системи газопостачання. 

Як запевнила пресслужба «Волиньгазу», причина вимкнення газу зовсім в іншому.

Наприклад, газопостачання можуть припинити через порушення «Правил безпеки систем газопостачання» і наявності певних несправностей чи витоку газу.

Пресслужба АТ «Волиньгаз» зауважила, що ще однією ймовірною причиною вимкнення газу може бути проведення в цих будинках технічного обслуговування газопроводів і вводів. Однак, у графіку на відключення ВБСГ, багатоквартирних будинків в 2021 році, розміщеному на офіційній сторінці «Волиньгазу», жодних таких робіт у Володимирі на березень не заплановано.

Люди ж запевняють, що газовики тільки прикриваються “витоком газу”, а насправді газ вимикають через мінімальну заборгованість. Бо газову службу ніхто не викликає, то звідки їм тоді знати, про якісь проблеми із газопостачанням, та й лічильників через цю причину, мовляв, не опломбовують.

До слова, одна з мешканок міста у фейсбуці виклала відео, яке розповідає, що перекрили газ в одному з будинків без жодного попередження. На відео також говорять про витік газу, але запитують де квитанція на оплату. На відео нецензурна лексика.

Та якою б не була причина, жителі цих будинків опинилися у важкій ситуації. В домівках без опалення ще холодно, та й їжу готувати потрібно. А електроплити є не в кожного.  




коментарів: 9
  1. Ці скоти дозволяють собі таку поведінку, тому що де факто це дозволяє їм влада. На все, що спромігся міський голова це пригадати, що такого ніколи не було. Звичайно було б чудово, щоб голова своїми ДІЯМИ спростував це. Дії владних структур вищого рівня аналогічні. Але найбільш прикро, коли рядові робітники виконують незаконні вказівки та сприяють геноциду простих людей за нікчемні крихти зі столу фірташа. Хтось колись нарікав на беркут…, а беркут виявляється всередині в багатьох поруч…

  2. Цих потвор бачив ,як ходили по і виключали газ не попереджуючи ,якщо б прийшли до мене і без попередження =виключали ,то дехто з них залишився б інвалідом .

    • Ці шавки виконують накази своїх начальників ,ім мождна хіба ребра иереламати за такі великі старання ,а відстріл треба робити тим хто дав команду знущатись над людьми і хто збагатьився на кражах газу в мілліардних сумах .

  3. Дорогі громадяни України! Ви живете на острові Сомалі де відсутні будь-які органи державної влади? Шановні Українці, ми йдемо до світлого майбутнього в Європу!?

    Україна – це правова держава! А це значить, форма організації державної влади, за якої верховенство в усіх сферах життя належить правовому закону. У правовій державі всі — і державні органи, і громадяни — однаковою мірою відповідальні перед законом. В ній реалізуються всі права людини; здійснюється розподіл влади на законодавчу, виконавчу, судову.

    Якщо порушили Ваші права не потрібно когось лишати життя, не потрібно ломати ребра, не потрібно нецензурно висловлюватися насилля ніколи не принесе бажаних результатів. Звертайтесь до органів влади, пишіть заяву, подавайте скаргу, відстоюйте свої права громадянина України не в Інтернеті даючи коментарі,а в органах державної влади! Лише коли буде 10,20,30,100 … і більше скарг, тоді влада почне діяти.

    • Прогнивше ви Сумління, раз Сомалі островом називаєте!
      Вже мовчу про нас – у нас навіть пів-острову нема.

  4. Я тако собі подумав якщо хоч одному відрізайлу пройтися по кістках то може інше буде боятися, відстрілювати не варіант адже вогнепальна зброя є далеко не у кожного. Але за ідею спасибі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа