<

Без офіціозу та урочистостей, ще й власним ходом повертаються перші демобілізовані 14-ї ОМБР до дому

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:23 | 29.03.2016 / Володимир /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Перша партія демобілізованих воїнів 14-ї ОМБР, що дислокується у Володимирі-Волинському, повертається до дому. 144-ри вояки, які захищали батьківщину на Сході України, власним ходом дістаються рідної Волині. За повідомленням ТВО командира бригади Миколи Андрощука, наразі бійці прибувають в пункт постійної дислокації для оформлення всіх необхідних для демобілізації документів.

Троє військовослужбовців вже сьогодні прибули в розташування 14-ї бригади у Володимирі-Волинському. Інші – в дорозі. Чому бійці дістаються пункту постійної дислокації самотужки – керівництво військової частини не пояснює. Окрім того, ніяких урочистостей для тих, хто виконав свій обов’язок перед Батьківщиною не передбачено. Тихо і не помітно Володимир-Волинський зустрічає своїх Героїв.

“Всім військовослужбовцям видані посвідчення про відрядження, які вони здають в пункті постійної дислокації. Їм виплачується ще й вартість квитка. Бійців супроводжують керівники підрозділів”, – повідомила прес-офіцер 14-ї ОМБР Надія Замрига.

Наразі відомо, що це лише перша хвиля демобілізованих.




один коментар
  1. Керівництву країни не до них, потрібно ділити крісла щоб дальше обдилати народ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця