<

«Бандитський Володимир»: група молодиків нищила майно, била людей та стріляла у жінку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:16 | 25.08.2020 / Володимир /
Перегляди
47
/ коментарів 5

24-го серпня на вулиці Князя Романа у Володимирі-Волинському група підлітків побила кількох чоловіків, понищила паркани і поштові скриньки та навіть стріляла у жінку з, ймовірно, травматичної зброї.

Про це у фейсбуці написав громадський активіст Тарас Сватко, згодом інформацію підтвердили журналістам БУГу мешканці вулиці.

На камеру говорити відмовилися, бо боязко, адже молодиків знову бачили сьогодні на вулиці.

Як розповідають, група юнаків з близько десяти чоловік почала нищити загальний поштовий ящик, зрештою перекинувши його, також пошкодили паркан. Це відбувалось близько 19:30. Однак цього їм виявилось замало, тож вони взялися бити випадкових перехожих. Коли на їх захист вибігли мешканці даної вулиці – почали бити і їх. Один з юнаків накинувся на жінку, яка спробувала захистити свого чоловіка. Розповідає, що він дістав пістолет та разів з 5 вистрелив у її напрямку.

На щастя, розповідає, нічого у неї не влучило. Ймовірно хлопець стріляв з пневматичної зброї.

Так чи інакше, коли приїхала поліція, на місці була лише частина з групи юнаків.

Як повідомили БУГу у поліції, правоохоронці, що прибули за викликом на місце події, встановили особи двох із порушників: це 17-річні жителі Володимира-Волинського. Правоохоронцями було складено адміністративні протоколи, передбачені статтями 178 (розпивання спиртних напоїв у громадських місцях), 173 (дрібне хуліганство) та 185 (злісна непокора вимозі поліцейського) КУаАП.

“Під час збору інформації працівниками поліції було встановлені всі обставини вказаної події та її активні учасники. На даний момент працівниками сектору превенції проводиться перевірка виявлених фактів та причетних осіб”, – розповіли у поліції.

Про стрілянину в інформації, яка надана поліцією, згадок немає, хоча мешканка вулиці Князя Олега розповідає, що давала на місці події свідчення про це.

Як розповідає Сватко, тут, очевидно, було вчинене не тільки адміністративне правопорушення, а “чистої води кримінальна справа”.

“Зловмисників не освідували. Огляд місця події проводили “від фанаря”. Якби не активна позиція перехожих, то взагалі відібрали б лише пояснення і поїхали. У відділку сказали, що завтра поведуть до суду двох зловмисників і покарають “за всією суворістю закону” – дадуть штраф по 51 грн. Це ппц! Значить, таки не зареєстрували злочин, а провели як адмінку. Надіюсь, що цей пост хоч якось повпливає на ситуацію. В разі, якщо відомості по цій події не буде внесено до ЄРДР, то люди кажуть, що будуть оскаржувати дії правоохоронців і писати скарги до Києва. Не очікував такого в Володимирі”, – йдеться в дописі Сватка у фейсбуці.




коментарів: 5
  1. Справді ппц, теж є досдів з нашими «правоохоронцями» дивно як вони взагалі встигли когось зловити.. люди не будьте байдужими, якщо не поліція буде робити цю справу, то знайдуться месники

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа