<

Багатообіцяючий ремонт дороги “Устилуг-Луцьк” через Володимир-Волинський відтерміновується

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:16 | 15.03.2017 / Володимир /
Перегляди
0
/ коментарі 3

Під час робочого візиту першого заступника мера Володимира-Волинського Ярослава Матвійчука та помічника нардепа Гузя Андрія Бокоча до департаменту інфраструктури і туризму при Волинській ОДА та Служби автомобільних доріг області, підняли питання ремонту вулиць Устилузкої та Луцької. Вказані вулиці Володимира-Волинського включені до відрізку дороги “Устилуг-Луцьк”, кошти на ремонт котрої надає Польща. 

Під час розмови із заступниками Анатолія Посполітака (керівник Служби автомобільних доріг у Волинській області) делегації із Володимира-Володимира-Волинського пояснили, що наразі йдуть підготовчі роботи, складання документації та її погодження в Украавтодорі. На уточнююче запитання Ярослава Матвійчука – “Коли ж розпочнуться ремонтні роботи?” відповів заступник з будівництва Ншан Антонян.

“Я думаю, що в квітні 2018-го року можна буде приступити до самих робіт і закінчимо їх в грудні цього ж року (2018-го)” – уточнив заступник.

Отримавши невтішну відповідь, перший заступник мера додав: “На нашій вулиці Устилузькій асфальту вже практично немає”. На такий закид Матвійчука, Антонян відповів, що в проекті вони передбачають ще й посилення основи дорожнього покриття, а не тільки заміну асфальту. Також автодорівець додав, що плануються поточні та середні ремонти дорпоги на складних відрізках.




коментарів: 3
  1. Вони другу Амілу шукають щоб вкраси гроші, за рік до 2018 року щось придумають якщо не виженуть.

  2. Дивно,- є керівник Служби автомобільних доріг у Волинській області,….доріг не має…зато є керівник…цікаво які у нього обов”язки…чи він взагалі за щось…перед ким …відповідає??? зрозуміло,що це не наше діло…адже МИ просто народ…а він чинуша…не зобов”язаний перед НАМИ….у нього є перед ким….одні плани роботи на день….. на тиждень….на рік….узгоджені…підписані чинушами різних рівнів….оце робота…а так грошей нема….а ЗАРПЛАТА ЩОМІСЯЧНА Є!!! і немала….хож буде ходити….якщо мала зарплата…УКРАЇНЦІ, знову НАС розводять…який 2018 рік…як кошти ПОЛЬЩА виділяє у 2017??? Поділять чинуши …і впевнені,що МИ забудемо…бумаги оформлять як треба…відзвітують перед чинушами вищого рангу….і все….доріг так і не буде….зато є і буде …керівник Служби автомобільних доріг у Волинській області!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер