<

Єрусалимську плащаницю зустріли у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:53 | 9.11.2015 / Володимир /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

8-го листопада у Володимир-Волинський Свято-Успенський кафедральний собор прибула унікальна святиня – чудодійна ікона Плащаниці Пресвятої Богородиці 

З 31-го жовтня по 27-ме листопада, з благословення Блаженнішого Патріарха Святого града Єрусалиму та всієї Палестини Феофіла ІІІ та Блаженнішого митрополита Київського і всієї України Онуфрія, одна із найбільших святинь Єрусалимської Церкви була привезена до України. Вона подорожуватиме містами нашої держави в рамках проведення Хресного ходу «Україна під Покровом Богородиці».

у Володимир-Волинській єпархії Плащаниця Пресвятої Богородиці перебуватиме з 8-го по 11-те листопада.

Плащаниця є однією з найбільших святинь Єрусалимської Церкви і покидає Святу Землю лишень вдруге. Три роки тому Плащаниця вже відвідувала Україну – минулого разу вона була доставлена в більшість обласних центрів нашої країни. Під час її перебування в Україні сотні тисяч українців мали нагоду помолитися перед нею.

9-го листопада відбудеться зустріч святині у Воскресенському соборі в місті Ковель. 11-го листопада о 9-й годині буде відправлена святиня до Волинської єпархії – повідомляє офіційний сайт Володимир-Волинської єпархії.

Хресна хода миру з Плащаницею Божої Матері пройде 11-ма містами України. В Західній Україні Плащаниця відвідає лише Львів, Володимир-Волинський та Луцьк, після чого буде відправлена на південь – в Одесу. Завершиться молитовна хода святині в Дніпропетровську 27-го листопада.

IMG_8405




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер