<

У Володимирі-Волинському на будівництві гуртожитку для військових невідомі понищили паркан

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:59 | 31.08.2019 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

31-го серпня зранку, прийшовши на роботу, будівельники, які працюють над новим будинком для військовослужбовців неподалік парку по вулиці Поліської Січі, помітили, що частина дерев’яної огорожі, яку спорудили навколо об’єкту на час будівництва, зруйнована.

Про подію БУГу повідомили мешканці вулиці Поліської Січі.

До 11-ої години дня працівникам вдалося все відремонтувати і продовжити роботи далі. Як вони розповіли, повністю було знищено секції паркану біля головної в містечку «бетонної» дороги і понищено інші секції. Хто це зробив – не відомо. Проте, розповідають працівники, таке передбачали, оскільки мешканці містечка раніше були обурені через будівництво гуртожитку.

Як на початку серпня розповідали місцеві жителі, які збиралися з приводу будівництва об’єкту на громадські збори, вони не проти будівництва, але проти зрізання дерев у парку, де замовник обрав місце для об’єкту. Після того місце для будівництва трошки «посунули» від парку, але розповідають люди, тепер під загрозою зрізання березовий гайок.

Зазначимо, що згідно з будівельним паспортом, на новому місці біля парку побудують 4-поверховий гуртожиток для військових на 53 квартири. Замовник робіт Західне територіальне квартирно-експлуатаційне управління. Нагадаємо, що земля під парком належить Міноборони.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа