<

14 ОМБр засудила вчинок військових, що глумилися над тілом вбитого кота. Фото 18+

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:36 | 19.12.2020 / Володимир / , /
Перегляди
200
/ коментарів 7

Командування та особовий склад 14 бригади, що дислокується у Володимирі-Волинському, висловили обурення стосовно двох своїх підлеглих, щодо жорстокого поводження із тваринами.

Про це повідомляє пресслужба 14 окремої механізованої бригади.

“Командування та особовий склад нашої бригади обурені і рішуче засуджують факт з військовослужбовцями, зафіксований на відео, що поширюється мережею інтернет, де вони цинічно глумляться над тілом загиблої тварини. Ми шоковані від побаченого, напевно навіть більше, ніж будь-хто інший.

Без перебільшення, сьогодні, коли наші бійці в тяжких погодних умовах захищають Україну від підступного ворога, коли свобода та незалежність держави виборюється ціною здоров’я та життя наших солдатів, один такий вчинок може знецінити всі заслуги наших воїнів перед українським народом, перекреслити наші здобутки та перемоги”, – йдеться у повідомленні.

Водночас представники бригади просять не оцінювати за цим жорстоким вчинком всіх військовослужбовців, а лише двох конкретних осіб.

“Попри все, ми просимо всіх, хто став чи стане свідком жорстокого відео, не НЕ ОЦІНЮВАТИ ДАНИЙ ГАНЕБНИЙ ВИПАДОК, ЯК ВЧИНОК ЧИ ДОПУСТИМУ ПОВЕДІНКУ ВСІХ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ БРИГАДИ, А ЛИШЕ ЯК ВЧИНОК ДВОХ КОНКРЕТНИХ ОСІБ”, – йдеться у повідомленні.

За даним фактом в частині проводиться службова перевірка, за результатами якої, винні особи будуть покарані.

Причиною даного повідомлення стало те, що у закритих телеграм-каналах поширили відео, де військові взяли тіло вбитого кота і зробили з нього попільничку. Ролик був підписаний: “Лайфхак дня: якщо у вас є котик з простріленою головою”.

Увага! Фото 18+




коментарів: 7
  1. Якщо вони з бідною тваринкою так поводяться, то які вони захисники нашої країни, це нелюди таких треба ізолювати від людей не знаєш до чого вони ще додуматись можуть. Ганьба

  2. Якщо він вбив кота то він здатний вбити ворога .Солдат не повинен боятися крові.

  3. Розуму тільки на дурне вистачило – ні честі, ні совісті. Те хамло понесе покарання за беззахисну тварину. Захисники, називаються…

  4. Спочатку подумайте чому вони такі стали, а тоді судіть. Їх не ізолювати потрібно, а їм допомогти потрібно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця