<

11 ліхтарів та світлофор розбили вандали у Володимирі-Волинському в ніч на Святого Миколая

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:15 | 19.12.2017 / Володимир /
Перегляди
4
/ коментарів 7

На головній площі Володимира-Волинського в ніч на Святого Миколая невідомі особи розбили 11 ліхтарів та на перехресті з вулицею Цинкаловського зірвати світлофор. Про це стало відомо 19-го грудня під час оперативної наради у міського голови з керівниками структурних управлінь міської ради.

Як розповів, Петро Саганюк згідно інформації начальника КП “Полігон” за ніч з 18 на 19 грудня невідомі особи розбили 11 круглих ліхтарів на центральній площі міста.

Через вказані ситуацію, журналісти місце видань поцікавилися як триває робота над Програмою “Безпечне місто”. Так, мер повідомив, що вже укладений договір із підрядником, який виконає роботи. Також підняли питання про виведення камер відео нагляду в онлайн доступ на сайт міської ради.

“Ми це питання винесено на обговорення (про онлайн-трансляцію – ред.). Але ж камери не зловлять тих, хто отак пакостить. Будемо ще працювати над збільшенням кількості муніципалів і щоб вони чергували цілодобово,” – розповів Саганюк.

На завершення обговорення питання, міський голова повідомив, що для міста необхідно встановити ще 15 камер відео нагляду. Роботи по встановленню камер планують продовжити у 2018 році, однак за припущенням мера необхідна сума близько мільйона, або й більше.




коментарів: 7
  1. А менше треба було великим дядям та суддям міста цього відмазувати місцевих мажорних і не дуже хуліганів!!! Так що це не випадковість, а закономірність, породжена цілковитою безвідповідальністю!!! Найгірше у цьому всьому те, що далі ще буде((( Покарання – відшкодувати збитки і ще 2 тижні РЕАЛЬНИХ!!! громадських робіт: розчистка снігу, підмітання вулиць, озеленення і таке інше.

  2. “Але ж камери не зловлять тих, хто отак пакостить.” – тоді для чого встановлювати ці камери?

  3. Ото ж постає питання. шановний Петре Даниловичу: на хрена встановлювати ті камери, якщо в центрі міста таке робиться? Б”ють вітрини в магазинах, обмальовують стіни, ламають дерева, крадуть і нищать все що можна, – а реакції *нуль*.Витраченго з бюджету велдичезні кошти!!!! Чи не здається Вам , що щось потрібно міняти? Вгадайте Що?….. Вірніше кого?

  4. Камери треба виводити в інтернет, хай всі дивляться, більше свідків – більше шансів

  5. Оце правильно.Не побачить один побачить інший і ввести премію за фіксацію злочину.

  6. А деж наша доблесна полісія?Котра отримується на наші податки.Може ЇЇ очільник подав у відставку після всіх тих випадків?Ганьба!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер