<

Володимир-Волинська прокуратура хоче стягнути з перевізника 37 тисяч за великовагові авто

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:11 | 3.11.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Володимир-Волинські прокурори в суді вимагатимуть від перевізника сплатити за проїзд дорогами великовагового транспорту.

Про це інформує прес-служба прокуратури Волинської області.

Володимир-Волинська місцева прокуратура звернулася до Волинського окружного адміністративного суду із позовною заявою в інтересах держави в особі Державної служби України з безпеки на транспорті, аби стягнути з одного з місцевих перевізників плату за проїзд автомобільними дорогами загального користування великоваговим транспортним засобом у розмірі понад 37,5 тис. грн.

З’ясувалося, що у перевізника, у порушення вимог Закону України “Про автомобільний транспорт”, відсутній дозвіл, який надає право на рух автомобільними дорогами України у разі перевезення вантажів із перевищенням вагових обмежень, виданий компетентними органами.

Відтак за перевищення нормативних параметрів йому нараховано плату за проїзд великовагових транспортних засобів автомобільними дорогами загального користування і прокурори в суді вимагатимуть від суб’єкта господарювання сплати цих коштів.




один коментар
  1. Впевнений, що цим перевізником є ПанасТранс! Молодці, що прижучили цю вонючку! Докопайтеся ще й до того, як він водіям зарплату у конвертах платить!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця