<

Військовий внесок волинян до держбюджету з початку року склав майже 188 мільйонів гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:51 | 15.10.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

На потреби національного війська у січні-вересні 2018 року на Волині сплачено 187,3 мільйона гривень військового збору. Це на 28,6 відсотка більше аналогічних показників минулого року.

Про це повідомляє прес-служба управління ДФС у Волинській області.

«Позитивна динаміка надходжень військового збору, насамперед, зумовлена підвищенням стандартів в оплаті праці. Разом з тим, варто відзначити особливу відповідальну позицію більшості працедавців Волині, котрі згідно вимог чинного законодавства перераховують військовий збір до держбюджету з виплачених громадянам доходів. А це означає, що кожен, хто працює легально, щомісяця робить свій посильний фінансовий внесок в обороноздатність держави», – зазначає перший заступник начальника ГУ ДФС у Волинській області Віталій Чуй.

Посадовець підкреслив, що завдяки легальній праці українська армія має стабільні кошти для вирішення нагальних питань.

«Роботодавці, котрі допускають факти «тіньової» зайнятості не лише позбавляють соціальних гарантій найманих працівників. Незадекларована праця знижує доходи державного бюджету, а отже і можливість фінансування державних програм, в тому числі оборони країни. Тож кожному працівнику не буде зайвим поцікавитися, яку суму військового збору його працедавець, як податковий агент, перерахував до держбюджету з виплаченої зарплати», – наголосив Чуй.

​В Головному управлінні ДФС у Волинській області просять працедавців поважати право своїх працівників на гідні умови оплати праці, не допускати фактів «тіньової» зайнятості та своєчасно перераховувати до бюджетів визначені законом податки і збори.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця