<

В окрузі №19 на Волині лідирує Ігор Гузь

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:51 | 17.06.2019 / Новини / , /
Перегляди
2
/ коментарів 8

Чинний представник мажоритарного округу №19 Ігор Гузь переміг би із суттєвим відривом, якби вибори відбулися у найближчу неділю.

Про це свідчать результати дослідження, проведеного соціологічною службою Центру Разумкова з 1 по 7 червня 2019 року в окрузі.

Нагадаємо: до виборчого округу входять Любомльський, Володимир-Волинський та Іваничівський райони, міста Володимир-Волинський та Нововолинськ.

За даними опитування, якби вибори відбулися у найближчу неділю, 50,8% опитаних, які мають намір взяти участь у виборах, підтримали б чинного представника округу Ігоря Гузя.

Потенційний кандидат від “Слуги народу” отримав би 12,9 % голосів, депутат Волинської облради Валерій Діброва – 3,9%, потенційний кандидат від партії “Голос” – 2,7%.

Кожен з інших кандидатів, які були включені до списку, що пропонувався респондентам, отримав менше 2% голосів. При цьому 17,3% опитаних, які мають намір взяти участь у виборах, ще не визначилися, за кого голосуватимуть, або відмовилися відповідати.




коментарів: 8
  1. Іваничі за Ігоря Гузя, це хоть одна людина яка принаймі трошки цікавиться життям цього району, і щось робить для його процвітання. Дякуємо Вам

    • ну да, головне щоб засипати ями щебенем, і написати головне що ми витратили 500 000 тис на ремонт доріг в селищі, якби адекватний ремонт робили, дороги не були б в такому стані

  2. А що власне було зроблено за останні роки з того, що в компетенції народного депутата? Якими законопроектами може похвастатися Пан Гузь? Я без негативу, просто запитую, може хтось знає.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер