<

У Володимир-Волинському хлопець намагався обікрасти фуру

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:55 | 15.08.2017 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У Володимир-Волинському 26-річний місцевий мешканець намагався обікрасти фуру, яка стояла на майданчику біля автозаправної станції.

Близько 4 години ранку екіпаж реагування поліції охорони у місті Володимир-Волинському отримав повідомлення про спрацювання “тривожної” кнопки з автозаправної станції, яка знаходиться на вулиці Устилузькій, – повідомили управління поліції охорони у Волинській області.

Завдяки оперативному реагуванню на спрацювання системи тривожної сигналізації наряд поліції охорони за лічені хвилини вже прибув на об’єкт. Від працівників АЗС правоохоронці отримали дані про те, що невідомий чоловік витягував з вантажного відсіку фури, яка стояла на стоянці біля АЗС, москітні сітки для пластикових вікон.

Після того, як крадіжку помітив водій вантажівки, який відпочивав у кабіні автомобіля та вийшов, спритник накинувся на нього та відлупцював.

Чоловіка, який намагався обікрасти вантажівку, поліцейські охорони затримали неподалік АЗС. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Володимир-Волинського відділку поліції.

За цим фактом правоохоронці проводять правову кваліфікацію даної події. Сума збитків встановлюється.

Попередньо затриманому чоловікові загрожує покарання у вигляді штрафу до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років, відповідно до частини 1 статті 185 Кримінального кодексу України – таємне викрадення чужого майна (крадіжка). Триває слідство.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця