<

У Луцьку впіймали педофіла з Нововолинська. Ним виявився працівник ВПУ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:05 | 7.06.2015 / Новини / /
Перегляди
113
/ коментарів 29

Працівник Нововолинського вищого професійного училища Віктор П. розбещує неповнолітніх, саме таку шокуючу новину повідомляє спільнота – Анти Педофілія Луцьк

5-го червня Чоловік приїхав в Луцьк для зустрічі з хлопчиком 15-ти років. В переписці яку вів чоловік з дитиною він неодноразово заявляв що хоче інтимної близькості з хлопчиком, також скидав інтимні фото.

При зустрічі чоловік запитав чи хлопчик сам в дома, хлопчик відповів , що вдома нікого нема. Тоді чоловік рішуче запропонував піти додому і зайнятись “любов’ю”. По дорозі їх зустріли активісти боротьби з педофілією, та провели профілактичну бесіду!

Відео (+18) можна переглянути у спільноті – https://vk.com/video229037482_171886304

Деталі згодом.




коментарів: 29
  1. У Європу премо повним ходом! Так каже наш Президент! У Європі це діло поважають!

  2. Як,як така людина може працювати з дітьми у ВПУ? Часом дуже шкода що у нас немає смертної кари.

  3. Валентина Іванівна все знала бо донеі зверталися батьки,щодо дивноі поведінки Панасюка але відмінник освіти нереагувала а кричала:”мамаша,що ви мелите і виганяла з кабінете,а потім виходила у приймальню і секретареві-грубіянці Светі гадила батьків. Треба і Приступу гнатм з ВПУ бо це є ганьба. Доречі Лакиш коли приходила до Панасюка на перевірку то те,що перевіряла …все іла дитячі харчі.Ну,що Валентино Іванівно Команда підвила чи може Ви такі як Панасюк? Ганьба ВПУ.

    • Наталя Семенівна,ну що ви таке кажете? Вас пані Приступа не схотіла узяти на роботу у ВПУ, і ви тепер її своїм брудом поливаєте. Не гарно!

      • Ну так, то тепер всі обіжені пишуть…а те що в цієї пані педофіл під носом працював то нічого! То все погані люди брудом поливають невинну жінку!

    • Взагалі вас і людьми назвати не можна. Тільки би брудом поливати. Побійтеся Бога. І не забувайте, що все те зло, виллється на ваших дітей і онуків. Накликаєте біду на себе і на свою сім”ю. Колись захлинетеся своєю отрутою.

      • Та,що Ви кажите.Краще дивіться що у Вас під носом робиться.А тут порядні громадяни обговорюють непорядність адмін.ВПУ,а саме Панасюк&Приступа.
        Панасюк Бога не боявся то чому Ви …

  4. у впу1 ця худоба пацює клікуха падліза…може в училищі до хлопчиків залівав.пі..р нема слів.пі..ар……………………..

  5. Відмінник освіти,депутат Нововолинськоі міськради ПРИСТУПА здатна на все,вона йде по трупах . Дана особа направляє дітей-сиріт для обслуги перевіряючих,ганьба Приступі корупціонерші.

  6. Людмила Попова порівнює злодія з ПЕДОФІЛОМ і це нормально? І каже що з кожним можна працювати , там весь викладацький штат треба міняти . І це підвердили всі разом з деректором.І ці люди навчають наших дітей? https://www.youtube.com/watch?v=zB4aC08_7Ic

  7. Я раніше думав що він лише взятки бере разом із Приступою в ПТУ √1.А він щей ду…и любить.Ця людина не може працювати з дітьми!!!!Але в нього родичі в прокуратурі тому мабуть йому пощастить не зважаючи на захист з боку працівників ПТУ…..

  8. Він показав ким є насправді.Медики про таке колись говорили – це хвороба.В Нововолинську вже був подібний випадок з працівником освіти в минулому столітті,проте Лейкін сказав відразу “у мене немає для вас роботи”. Я думаю,що людям з такою схильністю не має що робити серед молодого покоління, тим більше що у нього є свій бізнес. Більше того для майбутнього його дітей,їм слід виїхати з міста,щоб лейба “педофіл” не прилипла до дітей.

  9. Я думаю,що цей випадок повинен поставити крапки над і… І всі посадові особи, які мають якусь причетність до цього, повинні разом з Панасюком понести певну міру покарання. ,,Шило заховати в мішку не можливо”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок