<

Устилуг прощався із загиблим воїном Миколою Ларіним

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:58 | 4.12.2014 / Новини / /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

Загиблий солдат Микола Ларін народився та прожив усе своє життя у прикордонному містечку Устилуг. Сусіди та друзі згадують його як доброго господаря, сім’янина, швидкого у роботі, ввічливого з усіма, завжди в гарному настрої. Разом із дружиною Світланою виховував доньку, яка навчається в провтехучилищі, здобуваючи спеціальність кухаря та сина, який навчається в одинадцятому класі школи, що закінчував і його батько. Мер міста Віктор Поліщук спеціально для “Бугу” прокоментував ці трагічні події.

Реалії АТО сьогодні стали особливо близькі нам, мешканцям Волині. Як зазначила волонтерка Наталія Соколова на своїй сторінці у Facebook, морально важко доправляти “груз 200”, усвідомлювати те, що ще одна родина оплакуватиме свого годувальника. Втішає у горі лише одне – чуйність людей, як високопосадовців, так і простих мешканців містечка.

У сучасну історію Волині Устилуг увійде і як населений пункт, який відправив на захист України не лише мобілізованих вояків, а й добровольців.

Завдяки таким громадянам як Микола Ларін, які не шкодували свого життя, військові дії сьогодні не досягли території нашої області. Щира подяка та низькій уклін героям!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця