<

Нововолинські шахтарі у студії “БУГу” ділились своїми проблемами

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:18 | 3.01.2015 / Новини, Онлайн / /
Перегляди
1
/ коментарі 4

Рік новий – а проблеми у працівників гірничої промисловості старі… Обіцяли можновладці чимало, а зробили мізер. Головне питання – робота шахт у 2015 році, їх фінансування та виплата заборгованості по заробітній платі за 2014 рік. Шахта №10 “Нововолинська” отримала зарплатню за листопад у повному обсязі, оскільки їхнє фінансування не залежить від ДП “Волиньвугілля”. Інші ж шахти отримали лише 50% від існуючої заборгованості за листопад та  ані гривні за грудень минулого року.




коментарів: 4
  1. “Извините, что мы ещё живыё”… До сліз. Чесно.
    І про закриття 6 та 7 шахт – правда.

    Дякую.

  2. Хлопці-молодці!!! Такі як Ви повинні бути у профсоюзах та у керівництві. А оце смердюче(пробачте) КОДЛО вже давно пора відправити на смітник.
    Майдан показав, що в НАС Є Серце, але ЩЕ НЕ ПОКАЗАВ отим пройдисвітам, ЩО В НАС достатньо Сили і Волі встановити справедливість.

  3. “Беда ведь даже не в том,что подлецы размножаются в нашем обществе как крысы,и не в том,что они,как крысы которых не травят,а напротив сознательно разводят,повылазив из вонючих подвалов на свет божий, они ходят рядом с нами,между нами,среди нас…
    Беда в том,что им бессмысленно сообщать,что они подлецы.Они не понимают,что такое подлость и почему это плохо.И они не понимают почему не хорошо врать.Враньё они называют*креативностью*,а подлость–в лучшем случае*удачной пиар-акцией*,а в худшем*военной хитростью*.
    (Лев Рубинштейн).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця