<

Роскомнагляд заблокував доступ до інтернет-видання “БУГ” через публікацію про Правий Сектор

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:32 | 26.04.2016 / Новини /
Перегляди
3
/ коментарі 4

Інтернет-виданню “БУГ” російська федеральна служба з нагляду в сфері зв’язку, інформаційних технологій і масових комунікацій надіслала лист-попередження, що заблокує доступ до видання на території Російської Федерації через публікацію про Правий Сектор. Іноземна служба закидає західноволинському виданню “розміщені матеріали, що містять заклики до масових заворушень, здійснення екстремістської діяльності або участі в масових ( публічних ) заходах, що проводяться з порушенням встановленого порядку”. 

Про те, що російська служба має претензії до інтернет-видання Західної Волині, журналісти дізналися із отриманого листа на офіційну пошту видання ввечері 25-го квітня.

Снимок3

В документі до попередження Роскомнагляд зазначив, що їх невлаштовує опублікована інформація та подана детальна інструкція як “задобрити” російську службу.

“Інформаційно Пропагандистське супровід діяльності українських націоналістичних організацій, визнаних екстремістськими рішенням Верховного Суду Російської Федерації від 17.11.2014: “Правий сектор”, “Українська національна асамблея – Українська народна самооборона”(УНА-УНСО), “Тризуб ім. Степана Бандери” , “Братство”. На ресурсі містяться відомості про результати деструктивної діяльності названих націоналістичних угруповань, пропагується ідеологія відомих терористів, нацистів і їх пособників, формуються антиросійські установки, поширюються заклики у здійсненню насильницьких дій з політичних, расовими, національними та релігійними мотивами. Сторінки і спільноти, мета створення яких пропаганда ідей вищевказаних екстремістських угруповань, діяльність яких на території Російської Федерації заборонена.”

Публікація, яка викликала таке обурення у іноземної служби була оприлюдена 30-го січня 2015-го року та про те, що у Володимирі-Волинському та районі усіх охочих стати на захист територіальної цілісності України кличуть у Третій запасний батальйон Добровольчого українського корпусу (ДУК).

Ми, журналісти інтернет-видання “БУГ” наголошуємо, що не вважаємо жодну із перерахованих націоналістичних організацій екстремістами. В редакційній політиці видання ніяких змін не передбачаєтьсята й надалі плануємо висвітлювати події пов’язані із діяльність “Правого Сектору”, УНА-УНСО та інших націоналістичних організацій. Зазначаємо, що публікація яка “невлаштовує” іноземну службу не єдина оприлюднена на сторінках інтернет-видання “БУГ”.

Окрім висвітлення подій пов’язоних з діяльностю “Правого Сектору” ми публікуємо ефіри із місцевими очільниками національно-патріотичних організацій, а також висвітлюємо заходи національно-патріотичного спрямування. Для нас є важливою позиція і відношення наших читачів, а не служб країни-агросора.




коментарів: 4
      • О’кей! Назви тоді інше більш-менш нормальне інтернет-видання тут у нас? Ідеальних немає… як у цього видання є свої мінус, так і в інших. Але тут хоч менше писанини під когось.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер