<

Ремонт доріг по-Нововолинськи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:55 | 3.06.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарів 6

У Нововолинську струменевим способом вкотре відремонтували проспект Перемоги.

Як вже повідомляло інтернет-видання “БУГ”, 30-31 травня проводились ремонтні роботи на проспекті Перемоги. Ділянку від пологового будинку  до перехрестя вулиці Гагаріна вкрили шаром суміші на основі дрібного щебеню та смоли.

DSC_5901
DSC_5903

Такий метод укладання дорожнього покриття створює ряд проблем для автомобілістів: через недостатє утрамбування щебеню загальмувати вчасно стало значно важче, дрібні камінці, якими повністю засипана дорога, вилітають з-під коліс та можуть пошкодити машини, які їдуть слідом. Смолу, яка нагрівається від сонця і в результаті налипає на дно автівок, відчистити не так вже й просто.

DSC_6174
DSC_6178
DSC_6179

Не до кінця зрозуміло, чому саме цей відрізок дороги ремонтували в місті, адже невідремонтована частина проспекту виглядає так:

DSC_6183

В той же час, якщо відійти декілька метрів у сусідній двір, ми можемо спостерігати ось таку картину:

DSC_6182
DSC_6184

А так виглядає дорога, відремонтована струменевим методом через рік:

DSC_6202

Що характерно, у 2015-році проспект Перемоги вже ремонтувався, про що свого часу писав “БУГ”




коментарів: 6
  1. Дивний, дибільний спосіб ремонту( якщо він щось ремонтує). Невже керівники міста дозволяють так по дурному витрачати наші податки. Сапожніков ніби досвідчений чоловік, а дозволяє щоб його так попускали, як лоха. Тож йому плюють в очі і портять репутацію. Я б на його місті давно нагнув тих ремонтників. Не вірю що мер зацікавлений, щоб його після такого ремонту всі згадували матюками

  2. Якщо так, то він Мудак з мудаків. Бо тільки безпринципні люди можуть ходити по вулицях з таким ремонтом і знати, що це він той придурок, який це зробив

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер