<

Прем`єр запевнив, що середня зарплата до кінця року перевищить 7 тисяч гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:23 | 10.06.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 2

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що середня заробітна плата по країні до кінця 2017-го року перевищить 7 тисяч гривень.

Про це він сказав під час зустрічі з представниками регіональних засобів масової інформації 9-го червня, передає прес-служба Кабінету міністрів.

“Середня зарплата по країні до кінця року перевищить 7 тисяч гривень, мінімальна зарплата – 3,2 тисяч гривень. Але наступного року мінімальна заробітна плата зросте”, – зазначив глава уряду.

При цьому він підкреслив, що ключовою передумовою росту стане стимулювання створення нових робочих місць через розгортання інфраструктурних проектів, підтримку промисловості та збільшення можливостей регіонів.

Гройсман заявив, що програми підтримки вже працюють в агросекторі, фармакології, машинобудуванні, а найближчим часом уряд представить проект закону, який дозволить провести швидку модернізацію та переоснащення підприємств.




коментарів: 2
  1. Якщо чиновникам піднімуть знову, тоді середня автоматично підскочить. Якщо судді отримують десятки тисяч, а вчителі і лікарі біля 6, то ясний перець, що один суддя зробить зарплату лікаря в 2 рази вищою без її підняття. Хай ліквідують велечезний розрив, як в цивілізованих країнах.

  2. “програми підтримки вже працюють особливо в машинобудуванні та конфетній промисловості”про це ми знаємо.А ось коли мілліонні борги по зарплаті повернуть не знає ніхто.Казна,як завжди пуста,одні борги,причому зовнішні дуже не малі.За чий рахунок і хто їх збирається погашати???

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця