<

Порошенка облили зеленкою після Маршу захисників в Києві

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:03 | 25.08.2021 / Новини / /
Перегляди
2033
/ коментарів 5

24-го серпня п’ятого українського президента Петра Порошенка облили зеленкою у центрі Києва. Це сталося на Марші захисників, який організували з нагоди Дня Незалежності.

Інцидент трапився біля станції метро «Хрещатик». Порошенко якраз прямував до будівлі Кабінету Міністрів, що на вулиці Грушевського, – повідомляє 24 канал з посиланням на телеграм-канал Киев Сейчас.

Наразі невідомо, хто саме облив політика зеленкою. На відео, оприлюдненому в мережі, видно Порошенка, оточеного правоохоронцями. Він запитав у них, де водій, й після цього сів у поліцейський автомобіль. Ймовірно, він написав заяву на нападника одразу на місці події або ж поїхав для цього у відділок.

Згодом у телеграм-каналі PavlovskyNews показали відео затримання чоловіка, який напав на Порошенка. Видно, що його руки – брудні від зеленки. Одразу кілька правоохоронців ведуть його за собою.

Марш захисників пройшов у Києві: що відомо

Марш захисниківстартував у Києві о 14:00 – після того, як завершився військовий парад Збройних сил України.

Маршрут маршу пролягав через бульвар Шевченка й Бессарабську площу до Хрещатика та Майдану Незалежності.

Участь у ході взяли українські ветерани, родичі військових, волонтери. Цей захід відбувається щороку, починаючи з 2019.

Організатори розбили колону на 32 «коробки». Їх формували, частково зважаючи на те, з яких регіонів приїхали учасники.




коментарів: 5
  1. Щось цей день не склався для Петра: то закімарив прямо під час параду, то облили морду зеленкою. Але то-дрібниці. А от як Петя, відповідальний за Іловайський та Дебальцевський котел, та Турчинов, відповідальний за здачу Криму, опинились в рядах маршу учасників бойових дій і їх там не порвали на шматки – оце не зрозуміло.

  2. От якби облили медведчуковських кацапських прихвастнів ,то було б зрозуміла ,а так щось з головою в конкурентів не все гаразд .

    • Піди батончика шоколадного купи,допоможи коханому,а Медведчук з Пєтьою корєша,тільки на публіці для ба@анів грають роль,а ти…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця