<

Польські прикордонники кілька годин тримали автобус з волинськими дітьми, які їхали колядувати

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:24 | 21.01.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарів 8

Лучанка розповіла, що польські прикордонники змусили дітей викинути бутерброди і погнали автобус на “яму”

Про це Iryna Ostrovska-Kots написала у Фейсбуці.

“Діти вже котру годину стоять на польському кордоні. Цілий автобус дітей, які їдуть співати колядки! Польські прикордонники змусили їх викинути дитячі бутерброди з ковбасою, що мами дали з собою в дорогу. І погнали автобус на яму!!! Бо ж діти певно везуть контрабанду! Заробляють для сім’ї! Добре хоч не на вулиці тримають… І риторичне питання в ноосферу – доколє? Скільки ще поляки будуть так чинити з українськими подорожуючими, тим більше, з дітьми?”, – написала лучанка .




коментарів: 8
  1. доколє? а дотолє допоки наші хитрожопі співвітчизники будуть принижуватися перед західним сусідом і займатися контрабандою! А може автобус під шумок різдвяних колядок дійсно нафарширований сигаретами?

  2. Будьмо чесні. Вони логічно нам не вірять. Скільки ми їх обманюємо своєю контрабандою то, ще і так вони мають терпіння.

  3. А скільки “хороших” батьків садять дітей і напишають на них сигарет і їдуть в Польщу???!!! Чи може це не правда?!!!!!!!! Тому і провіряли, бо не раз стикалися.

  4. ЧОМУ НЕ ВЕЗЛИ ДІТЕЙ НА ПОЛЬСЬКІ СВЯТА НА НАШІ СВЯТА? ВЕЗУТЬ ПІСЛЯ СВЯТ ОТ ВОНИ І НЕ ВІРЯТЬ

  5. В чужий монастир з своїми правилами, якщо везли дітей, відповідно треба продумати про харчуванні і всі інші питання, відповідно до правил приймаючої сторони.

  6. На польский гранці вісить оголошення про тещо до ЄС не допускають сир, молоко, м`ясо, ковбасу та інші харчі і скільки автобусів стоїть конфіскованих де визли сигарети то правильно що їх первіряють. Я б таки робив з нашими!

  7. А шо ви думали..бо своєю поведінкою ми напевно заслужили такого відношення.печально но факт

  8. Поляки теж порушують закон,тому що ковбасу нарізану шматочками на бутерброди дозволяється везти певну кількість,але вони справді знущаються як тільки можуть.Звикли що люди покірно все викидуюють,бо вони можуть не пропустити через кордон

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа