<

Подробиці обвалу породи на шахті №1 Нововолинська, під яким загинули двоє гірників

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:46 | 10.01.2016 / Новини /
Перегляди
1
/ коментарів 6

На шахті “Нововолинська” у Волинській області 9-го січня, близько 4 ранку, на глибині 360 метрів стався обвал породи, під яким загинули двоє гірників.

Про це в ефірі “112 Україна” повідомив голова незалежної профспілки гірників уНововолинську Сергій Демченко. За його словами, вони опинилися в епіцентрі обвалу й у них не було шансів вибратися.

“У нічну зміну, о 4 ранку, двоє гірників опинилися в епіцентрі обвалу покрівлі. Вони не могли звідти вибратися, тож стала така трагічна фатальна випадковість. Люди загинули на місці, їх завалило”, – повідомив Демченко. За його словами, комісія буде розслідувати цей інцидент, але на даний момент все виглядає, як фатальна випадковість.

“Адміністрація підприємства вже на себе взяла витрати з поховання та буде брати на себе витрати в подальшому, компенсацію, я думаю, люди отримають. І страховка теж буде виплачена”, – зазначив Демченко. Зазначимо також, що у Львівській області через заборгованість по зарплаті страйкують шахтарі.




коментарів: 6
  1. Фатальна випадковість- і втебе ще язик повертається таке говорити, це слова невігласа, а не голови профспілки. Ганьба!

    • Ні-це була диверсія голови НПГУ,а якщо об”єктивно(якщо ти шахтар)маєш розуміти в відсутності фінансування галузі це мало статися.Заради збереження робочих місць економлять на беспеці.

      • Нема чого тоді коментувати, того прощо незнаєш! А то виходить, ляпнути, аби ляпнути, неподумавши.

        • Я 19 років проробив на Нововолинських шахтах і про наші негаразди знаю не слух.Знаю про про всі здобутки і не гаразди.

  2. Старі, нерентабельні шахти треба негайно закрити, зосередившись на перспективній шахті№10!

    • Шахта №10 буде також неперспективна якщо в неї не будуть вкладати кошти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця