<

Нововолинські рятувальники провели профілактичний рейд щодо недопущення спалювання сміття та сухої трави

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:01 | 28.08.2017 / Новини /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Працівники 5-ДПРЧ  УДСНС України у Волинській області спільно з представниками Нововолинського відділення поліції Володимир Волинського відділу поліції ГУ Національної поліції у Волинській області провели профілактичну роботу щодо попередження пожеж в екосистемах, що виникають внаслідок випалювання сухої трави.

 Рятувальники вкотре нагадували мешканцям міста основні правила пожежної безпеки та закликали громадян бути обачними і дотримуватися правил пожежної безпеки і не спалювати суху траву та сміття, бо це завдає шкоди довкіллю та здоров’ю людей. Подібні випадки спалювання можуть призвести не лише до масових загорань різних будівель, вони зменшують родючість ґрунтів та призводять до зниження урожайності. Також, згідно статті 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення, за такі дії громадяни несуть адміністративну відповідальність.

Також, рятувальники вручили мешканцям тематичні листівки та пам’ятки, які містять корисну інформацію та правила пожежної безпеки, дотримання яких дозволить уникнути виникнення пожежі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер