<

Звернення міського голови Нововолинська Віктора Сапожнікова до організаторів мітингу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:51 | 17.08.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
704
/ коментарів 18

Трагічна подія, пов’язана із загибеллю 16-річної нововолинянки Катерини Литкіної,сколихнула все місто.

Прикро, що цей сумний факт дехто використовує у своїх спекулятивних цілях, беручи на себе роль організаторів народних зборів. Вони звинувачують у неналежному кримінальному розслідуванні представників міської влади та й, на мою думку, не випадково місцем проведення мітингу вибирають саме територію біля адмінбудинку.

Як відомо, проводиться розслідування кримінального провадження за фактом навмисного вбивства Катерини Литкіної. Погоджуюся з тим, що розкриття цього тяжкого злочину є професійним обов’язком правоохоронних органів, яких з міліції перейменовано в поліцію.

Натомість інформую організаторів мітингу, що міська влада не може втручатися у процес розслідування, адже це трактуватиметься як тиск на правоохоронців, що призведе до перешкоджання повного та об’єктивного розгляду справи. До сьогодні батьки загиблої дівчини не пред’являли претензій міській владі. Складається враження, що ситуація підігрівається деякими особами, які вже наперед планують свою участь у виборчому процесі. Тож звертаюся до тих, хто хоче зайвий раз «засвітитися»: «Схаменіться! Майте совість!».

Співчуваю родині, друзям та близьким Катерини Литкіної і разом з вами сподіваюсь, що винних буде покарано.

Віктор Сапожніков, міський голова




коментарів: 18
  1. Схаменіться ви а не народ!!! Ви брихун такій як всі .В довели людей до крайностей.Повірте це не кінець

  2. “міська влада не може втручатися у процес розслідування, адже це трактуватиметься як тиск на правоохоронців” який цинізм зі сторони міського голови та мабуть мер міста забув, як в недалекому минулому тиснув на правоохоронців щодо прихованих переслідувань опонентів та неугодних політичних соперників. Мабуть мер забув, як надсилав перевірки податкової до непідконтрольних бізнесменів і всяко перешкоджав розвитку їхньому бізнесу. Я думаю хто в темі, той зрозуміє про що йдеться. А заява по суті ніяка, вчергове проста відмаска та втеча від буть яких дій зі сторони влади. Моє ФЕ!

  3. це я так зрозуміла зверненя до батьків загиблої дівчини, до її друзів та небайдужих людей???? які організатори??? у пана мера вже якась манія переслідуваня, де ж людям збиратись, як не під міськрадою, може в парку- царстві ворон???

  4. Як вам не соромно таке писати?? Ну вибачте, що знайшлись небайдужі люди… хоча, звідки вам про таке знати, ви ж тільки про себе думаєте. Якщо щось не подобається то треба було вийти вчора і сказати про це, а не сидіти в конурі. І на сьогоднішній день ви є мер тобто господар міста, в місті хаос, і вам всерівно, що твориться? То який же ви тоді господарник???

  5. Людей вбивають-міліція мало того, що бездіє, а й просить “заправити машину” у батька, щоб поїхати за роздруківками телефонних дзвінків загиблої; наркомани безкарно обкрадають квартири, і платять ментами таксу 500 грн в тиждень, щоб не закрили; людей при світлому дні гопота б’є по голові і забирає гаманці-телефони; бандюки можуть дозволити собі приїхати машиною в центр міста і розривати з охоронців погони… А мер трьома словами відмазався і буде далі по своєму ГІВНО ТВ розказувати пенсіонерам яке у нас успішне місто і він талановитий господарник. Фу!!!! Дістав людей до ручки!!!!

  6. Міський голова, згідно “Закону України про місцеве самоврядування”, Розділ 3, ст.42, п. 22 …несе персональну відповідальність за здійснення наданих йому законом повноважень”. Крапка. Так відповідайте ж, чорт забирай! за те що ви натворили у нашому місті, неробо, лацюго і ледарю. Або йдіть до дідька! Перед тим повернувши наше комунальне майно і земельні ділянки.

  7. Прочитала черговий “шедевр” нашого мера “Сильно”. тепер я зрозуміла звідки вітер віє. звідки програма на місцевому телебаченні Але, як кажуть -пізно вс..сь “господаре”міста Вам і вашим “шавкам” потрібно було бути на площі ще в неділю,Навіть поспівчувати родині вас не навчили батьки Так, співчуття до близьких людей ( ви ж голова, батько міста, ви пеовинні дбати про тих , хто тут живе) закладається дітям з молоком матері.А сьогодні ви шукаєте, хто ОГАНІЗУВАВ, ХТО ВИННИЙ! А може вже досить ! Досить проплачувати виборчі голоси, досить корчити з себе дурника.Йдіть вже на заслужений відпочинок. Маєте дачу, город станьте в позу страуса. Можливо хоч тоді ваші мізки стануть на те місце. де вони мають бути Надоїли ви вже з Морозом містові. Цікаво одне, а що б було. якби біда сталась з вашою дитиною? Мабуть все місто перетрусили за кілька годин А “організатору” такого мітингу ви б “героя” присвоїли.Чому так-в інших містах мер. яе мер , а у нас під..ка

  8. нє, ну до родини міг би і поїхати, надати їм якусь необхідну допомогу, поспівчувати хоть для прілічія, а розслідування – то не його справа, то така в нас нова поліція невї….нна

  9. Не розумію, при чому тут мер?
    Хоча міг би і прийти до людей.
    Потрібно не мера цькувати а писати петиції Авакову та Порошенкові.
    Досить проводити в нашому місті такі соціальні експеременти.
    А мер нехай їде до Киева і вирішує це питання.

  10. Насправді батьки Каті і ті, кому справді не байдужа ця ситуація, і не висловлювали претензій до мера, хоча декому ну дуже хотілося до цього “плавно підвести”, може і вдалося. Але наша справжня мета була геть не в цьому. Просто людям хочеться відчувати себе безпечно у рідному місті, не боятись виходити на вулицю. А міліція чи поліція не здатна цього нам забезпечити.

  11. І до чого приплітати того мера.Ну ніхто ж не буде його звинувачувати в тому,що він вчасно не виїхав на пожежу.Самі ми вибрали вчергове того шедевра.Тішимось.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця