<

[Оновлено] Зниклого молодика з Нововолинська знайшли повішеним

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:53 | 22.02.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
18
/ коментарів 15

22-го лютого, зранку, в селі Лежниця Іваничівського району знайшли повішеним 20-річного Станіслава Кузбакова із Нововолинська, який майже два тижні тому зник.

У селі Лежниця, що знаходиться за 8 км від Нововолинська, знайшли тіло молодика. Ним виявився Станіслав Кузбаков, який пішов з дому та не повернувся.

Як повідомив начальник Іваничівського відділу поліції Ігор Дорохольський, о 8:08 місцева жителька Лежниці зателефонувала в поліцію та розповіла, що зі своєї земельної ділянки побачила повішене тіло.

Жінка йшла з водою та на черешні помітила повішеного чоловіка. Каже, що з вечора нічого не спостерігала.

“Судово-медичний експерт оглянув тіло, слідів насильницької смерті не виявив. Після розтину знатимемо час смерті. Слідчі порушили провадження у справі”, – повідомив Дорохольський.

Нагадаємо, що 9-го лютого Станіслав пішов з дому та не повернувся. Його розшукувала поліція, на допомогу залучали і громадськість. 14-го лютого вони об’їхали всі дачні масиви в районі, навколишні ліси і населені пункти. Пошуки проводили і в селі, де знайшли тіло хлопця.

Сестра хлопця розповідала, що він за два дні до зникнення приїхав із Росії, був там на заробітках. З дому пішов без телефону та документів. Видалив усі контакти з мобільного та профілі із соціальних мереж.

Тіло Станіслава знайшли на цій черешні. Дерево знаходиться за будинком, який належить його сім’ї. Тривалий час родина проживає в Нововолинську, а цю домівку здають.

Місцеві жителі розповідають, що хлопця знайшли повішеним на товстій мотузці, високо на дереві. Був одягнутий в той самий одяг, в якому пішов з дому: у куртку салатового кольору, чорні штани. Біля дерева лежав рюкзак, в якому була невелика сума коштів. Кажуть, що тільки не були одягнуті окуляри, які хлопець носив через поганий зір. Та можливо, їх знайшли десь поруч, подробиці не знають.

Мешканка села Лежниці Ольга розповіла як вона виявила тіло на дереві біля земельної ділянки будинку, який належить сім’ї Станіслава.

“Як зазвичай, зранку пішла виносити помиї за хату, підняла голову і дивлюсь на дереві висить тіло. Черешня знаходиться за будинком через дві хати від моєї. Коли побачили в що одягнутий хлопець, відразу подумали, що то може бути Стас. Його більше 10-ти днів шукали, і у селі також. Та за ці дні ніхто не помічав нічого підозрілого.

Ми щодня ходимо в туалет на цю територію і періодично викидаємо тут сміття, та не бачили раніше там нікого. Не віриться, що тіло могло там так довго висіти і ми б не помічали, хоча все може бути. Правоохоронці кажуть, що воно було дуже замерзле і слідів до дерева не було”, – говорить Ольга.

Про хлопця відгукуються як про доброго та порядного. Розповідають, що він приїздив останній раз в Лежницю восени минулого року.

Посмертної записки при ньому не було, слідів насильства також. Деталі щодо часу смерті буде відомо після розтину та висновку судово-медичної експертизи.

Правоохоронцями відкрито провадження і будуть з’ясовуватися подробиці справи.




коментарів: 15
  1. Який жах!!!!Яка це біда для всіх Але чому???Чому???Чому люди це роблять???Це така біль!!!Співчуття рідним,хай Бог дасть сили пережити таке горе!!

  2. Одяг яскравого кольору зауважили би.
    Не може бути, що тіло стільки часу провисіло і ніхто не помітив.
    Нестиковок багато.

  3. Дуже шкода Покійного Стаса, а також його маму і сестру Настю! В голові не вкладається ЧОМУ? ЧОМУ ВІН ТАК ВЧЕНИЙ? А МОЖЛИВО ЙОМУ ДОПОМОГЛИ….

  4. Хороший був хлопець, знаю його ще з дитинства, влітку разом стояли на зупинці в с. Лежниця, не думав що більше його непобачу, земля йому пухом(

    • А ти допомагала його шукати? Наш народ тільки любить поговорити та шукати крайніх, це простіше за все!!! А до чого тут поліція, якщо в людині в голові закралася думка до суїциду то вона від того не відступить та рано чи пізно це обовязково зробить. Тут потрібна була допомога зі сторони тих же родичів, педагогів, друзів і т.д. я не думаю що це було спонтанно, якісь прояви цього мали би бути, це потрібно спілкуватися із психологами. А Ви шановні ЛЮДИ перед тим як щось коментувати то розберіться в ситуації, а не всяку х…ю говорите!!!

  5. Дуже шкода звичайно.Стас був дуже хорошою людиною.І я не вірю в те що він сам скоїв самогобство.Дуже багато нестиковок…
    У нього був яскравий одяг.Його просто не могли не побачити 2 тижні.В першу чергу поліція поїхала до домівки їхньої родини.Вони обшукали там все.Одже Стаса там ще не було.Я звичаюго не Шерлок.Та як би в поліції працбвали дійсно досвідчені люди.В пергу чергу вони б звернули увагу на сліди.А не вибачте”повалили на місце самогубства(вбивства)і не зважаючи на сліди.Та й ще той факт,що в Стаса проблеми з зором а окулярів не знайдено…
    Вічна пам’ять Стасові

  6. Поліція зараз спише на самогубства,аби нікого не шукати.Їм навіть в голову не дійшло подивитися на сліди їдуть вони до дерева і назад?Чи тільки до дерева?А вони повалили як коні зразу до місця вбивства(самогубства хоча я в це не вірю)Ще той факт що окулярів без яких Стас не ходив,їх не знайдено.
    Дуже шкода сестру Настю та маму Валентину

  7. Де поділись окуляри?
    Він без них нічого не бачив, петлю би точно не сплів.
    Так що або помогли або ще щось.
    Напишуть самогубство і по всьому.
    Не ясно, чого одягнув яскравий одяг і чого пішов вішатись так далеко.

  8. Читаю коментарі та бачу, що у нас люди всі експерти і екстрасенси (диванні)….. Співчуття родині…

  9. Просто невкладається в голові,що такий молодий і отак пішов з життя.Я знаю його з дитинства гарний,порядний хлопець.Дуже шкода.ДУЖЕ.

  10. Не можу повірити і досі, що Стаса більше не побачу. Він веселий і розумний. Але останнім часом він був сумний. Казав, що нікому не потрібний, хотів щось поміняти. З ним треба було багато говорити, але не було такої можливості, поскільки я живу в іншому місті.
    Я не хочу вірити, що Стас зробив це сам. Співчуваю родині, поскільки і сама маю сина такого ж віку

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер