<

Зійшов сніг разом із асфальтом: на дорогах Нововолинська – небезпечні вибоїни

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:43 | 1.03.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
6
/ коментарі 4

На дорогах Нововолинська місцями зруйнувався асфальт та утворилися небезпечні вибоїни. Міська влада запевнила, що найближчим часом їх усунуть.

В останні дні лютого в соцмережах почали з’являтися публікації, в яких мешканці міста писали, що сніг на вулицях міста зійшов разом із асфальтом.

1-го березня дороги Нововолинська проінспектували представники міської влади.

Заступник міського голови Олександр Громик розповів про першочергові дії щодо поточного дрібного ремонту. Він запевнив, що вибоїни, які носять аварійний стан, будуть усувати найближчим часом “холодним” асфальтом. А за сприятливих погодних умов буде проводитися поточний ямковий ремонт.




коментарів: 4
  1. про вул.Шахтарську в напрямку 1шахти не забудьте , там місцями такі вибоїни що не заздрю тим хто тікає від тамтешніх скажених псів на ровері. Та й власникам автівок думаю невесело…

    • Взагалі-то “про вул.Шахтарську в напрямку 1шахти” треба кожен день ганяти міськвиконком на чолі з Карпусом пішки, до того часу, поки там не буде громадського транспорту, причому з нормальним графіком, а не тою насмішкою, що мала бути з 1 березня і невідомо чи є вона.

  2. Якщо робите в літку дорогу, невже важко зробити один раз толково ніж сотні латати ті ями.
    Не списуйте космічні сумми грошей на ямковий ремонт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер