<

Завершили капітальний ремонт басейну в дитсадку Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:41 | 30.11.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
11
/ коментарі 2

У закладі дошкільної освіти №9 в Нововолинську незабаром запрацює басейн.

Нагадаємо, що за ініціативи нардепа Ігоря Гузя з державного бюджету виділили на капітальний ремонт півтора мільйона гривень. Розпочались роботи в червні 2019 року.

Зазначимо, садок почав функціонувати в 2005-му році. До цього тут була ланка початкової освіти школи №5. За увесь час роботи дошкільного закладу басейн не працював, оскільки був у жахливому стані.

29-листопада, помічники нардепа Андрій БокочВолодимир ШаповалОлександра Струбицька та начальник Нововолинського управління освіти Ольга Лакиш побували в садку, поспілкувались з директором та оглянули об’єкт.

У рамках капремонту провели багато робіт: демонтували дерев’янів вікна та замінили на нові металопластикові, встановили двері, облаштували нове покриття підлоги, ремонт залізобетонних підвіконних плит, пофарбували стелю, вклали керамічну плитку на стіни, проводилась капітальна реконструкція роздягалень, обладнали душові та кабінет інструктора по плаванню.

За кошти міського бюджету в оновлений басейн планують придбати шкафчики та килимки та інший необхідний інвентар.

У коментарі БУГу начальник управління освіти Ольга Лакиш розповіла, що наразі очікують спеціалістів із Києва для запуску роботи системи басейну та заповнення його водою.

Щодо можливості відвідувати басейн дітками, не лише вихованцями дитсадка, питання вирішується.

“Дошкільний заклад – це установа закритого типу. Проходять погодження, та ймовірно така можливість буде, адже вхід є окремий. У випадку відвідування басейну дітьми з інших садків, потрібно буде ще погодити і затвердити на виконавчому комітети ціни”, – зазначила Лакиш.

Зазначимо, тендер з капітального ремонту басейну ДНЗ №9 виграв підприємець Андрій Кондратюк, якістю виконання роботи підрядником задоволенні.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа