<

Завершуються роботи зі встановлення кисневої станції у Нововолинській лікарні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:45 | 26.03.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
21
/ коментарі 2

Із квітня у Нововолинській центральній міській лікарні почне функціонувати киснева станція.

Про це розповів міський голова Нововолинська Борис Карпус на пресконференції для ЗМІ 26-го березня.

Кількість точок з киснем у лікарні буде понад сто, таким чином вдасться збільшити кількість ліжкомісць для хворих на коронавірус.

Система подачі кисню 25-го березня уже була підключена та протестована. З’явилося до 30-ти додаткових точок в інфекційному відділенні.

Мер зазначив, що залишилося оформити відповідну документацію та налагодити постачання кисню в 5-тонну ємність.

Щодо ситуації з поширенням коронавірусної інфекції в Нововолинську, голова громади зауважив, що місто знаходиться в «помаранчевій» зоні і статистика виявлення нових випадків COVID-19, як і по всій області, йде вгору.

Карпус закликав усіх громадян дотримуватися протиепідемічних заходів. Нагадав, що школи громади продовжать дистанційне навчання. Мер зауважив, що збільшилася кількість сімейних вогнищ.

Зазначимо, загалом станом на 26-те березня у Нововолинську зареєстровано 2973 випадки коронавірусу, 2510 людей одужали, 59 випадків – летальні.




коментарів: 2
  1. Киснева станція найкраще для лікування ковіда , кисневі клнцетратори неефективні в палатах без вентиляції , де чотири чи шість хворих , супер що зробили кисневу станцію , спасли не одне життя

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа