<

Затвердили гімн Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:31 | 19.09.2020 / Нововолинськ /
Перегляди
7
/ коментарів 5

У Нововолинську затвердили гімн, написаний у співавторстві Іриною Мартинишин та Юрієм Савраюком, покладений на музику Юрієм Савраюком.

Його затвердили депутати на 39-ій сесії міської ради, – повідомляють на сайті Нововолинська.

Нагадаємо, конкурс на найкращий проєкт Гімну міста оголосили ще у березні та приурочили до 70-літнього ювілею міста. Саме цей варіант став переможцем.

Вперше Гімн Нововолинська прозвучав на урочистостях з нагоди Дня міста, який нововолинці відзначали в останню неділю серпня.

Міська рада також затвердила Положення про порядок використання Гімну Нововолинська, відповідно до якого Гімн виконуватиметься  під час урочистих церемоній та свят (День міста, фестивалі, виставки та інші загальноміські заходи), під час урочистої церемонії присяги новообраного міського  голови та під час проведення організаціями міста регіональних, господарських, культурних, спортивних та інших заходів.

Гімн може виконуватися в оркестровому, хоровому, оркестрово-хоровому або іншому вокально-інструментальному варіанті, а також із  залученням засобів звукозапису.




коментарів: 5
  1. Певно депутати на початку сесії будуть його співати,бо простим людям той гімно до с.раки. а діючим і майбутнім депутатам потрібно знати напамять , і на кожній сесії , на міських зборах співати – інакше для чого і кого він потрібен .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця