<

За один вечір два самогубства у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:40 | 12.01.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
24
/ Коментарі відсутні

11-го січня працівниками Нововолинського відділку поліції зафіксовано два смертні випадки – сорокачотирирічного чоловіка знайшли повішеним біля автостанції, а дев’ятнадцятирічного жителя Нововолинська не змогли врятувати після падіння з даху дев’ятиповерхівки.

Юнак впав з даху гуртожитку. Інцидент стався біля 18:00 на вулиці Галана у третьому будинку. Як повідомили журналістам “БУГу”, свідками трагедії стали жителі цього ж гуртожитку. Люди проходили поряд і спочатку не зрозуміли, що відбувається – думали, хтось викинув з вікна сміття. Потім розгледіли на землі тіло хлопця.

_DSC0026

Найперше викликали швидку, але врятувати юнака не вдалося – він загинув на місці. Слідів насильницької смерті не виявлено. У правоохоронних органах спочатку схилялися до версії, що це нещасний випадок, хоч за інсайдерською інформацією парубок вже кілька разів пробував покінчити життя самогубством. За словами працівників поліції, загиблий виховувався у благополучній сім’ї.

Того ж вечора близько 21:00 у відділок поступив дзвінок про те, що біля автостанції у Нововолинську виявили тіло. Сорокачотирирічний чоловік повісився на дереві, як з’ясувалося, після конфлікту з співмешканкою.

Обидва випадки зареєстровані належним чином у журналі єдиного обліку, за цими фактами перевірку проводитимуть дільничні інспектори поліції.

_DSC0025




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер