<

За кермом напідпитку та відмова від медичного огляду: нововолинські водії отримали штраф у 10 200 грн

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:18 | 19.07.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Нововолинський міський суд виніс постанови у справах водіїв, які керували транспортими засобами напідпитку чи відмовилися від проходження медичного огляду.

Трьох водіїв притягнуто до відповідальності за порушення правил дорожнього руху – вчинення правопорушення, передбачене ч.1 ст.130 КУпАП (керування транспортними засобами особами в стані алкогольного чи іншого сп’яніння, а так само відмова особи, яка керує транспортним засобом, від проходження відповідно до встановленого порядку огляду – ред).

Зокрема 23-го березня о 2:40 по вулиці Грушевського чоловік керував автомобілем Fiat Ducato з явними ознаками алкогольного сп’яніння, а саме: різкий запах алкоголю з ротової порожнини, порушене мовлення. Від проходження огляду в медичному закладі відмовився, чим порушив ПДР, тобто вчинив правопорушення, передбачене ч.1 ст.130 КУпАП.

В судове засідання водій не з’явився. За місцем проживання часто відсутній через поїздки у Польщу. Дослідивши матеріали справи, суд визнав чоловіка винним та наклав стягнення у вигляді штрафу в розмірі 10 200 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 1 рік.  

Також 20-го квітня о 22:15 по вулиці В.Стуса ще один водій керував автомобілем у стані сп’яніння. Суд визнав винним водія та наклав стягнення у виді штрафу в розмірі 10 200 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 1 рік.

22-го травня о 15:00 патрульні зупинили водія автомоблія Fiat. Від проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння у встановленому законом порядку відмовився. У суді чоловіка визнали винним за ч.1 ст.130 КУпАП та призначили аналогічне стягнення – 10 200 гривень штрафу та позбавлення керувати транспортними засобами строком на 1 рік.

Читайте також: “Водій, який спричинив ДТП у Нововолинську та вживав на місці алкоголь, отримав 20 400 гривень штрафу




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця