<

[Оновлено] З риболовлі в реанімацію: у Нововолинську велосипедист потрапив під автомобіль

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:46 | 8.08.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ коментарів 10

5-го серпня близько 16:15 на вулиці Львівській у Нововолинську велосипедист потрапив під автомобіль та був госпіталізований в реанімаційне відділення НЦМЛ. 

Як повідомив керівник Нововолинського відділу поліції Віктор Пикалюк, ДТП трапилася в  районі напряму на 3-тю шахту. Автомобіль «Mitsubishi», обігнавши велосипедиста, здійснював поворот з Львівської вулиці на Островську. Саме під час цього маневру велосипед в’їхав у бік автівки.

Огляд на стан сп’яніння встановив, що 39-річний чоловік за кермом був тверезий.

Велосипедисту 52 роки, він повертався з риболовлі. Зараз знаходиться в лікарні у стабільно важкому стані з черепно-мозковою травмою. Його стан за кілька днів покращився.

У чоловіка відібрали аналізи для перевірки наявності алкоголю в крові.

Хто винен в аварії встановлюватиме слідство.

Водій «Mitsubishi» у коментарі «БУГу» розповів, що повертався сім’єю з кладовища. Одразу навіть не зрозумів, що сталося .

“З траси, що на Львівській вулиці повертав направо, в цей момент швидкість була невелика, близько 40 км/год. Велосипедист в’їхав у бік автомобіля”, – розповів чоловік.

Водій та очевидці надали чоловіку допомогу та викликали “швидку”.

Автомобіль забрали на штрафмайданчик. Триває слідство.




коментарів: 10
  1. Дурень який так коментує потенційний вбивця. Бо нормальний водій їздить добре шо на бляха, шо без.

  2. Я там був і давав перше допомогу велосипедисту . Визвав швидку і машина на такий швидкості могла забити ту людину

  3. Водій обігнавши велосипедиста повернув направо то це як я розумію водій тупо підрізав велосипедиста. Згідно з ПДР велосипедист на дорозі такий самий учасник дорожнього руху як і автомобіль… получається коли авто підрізає інше авто то це порушення а коли авто підрізає велосипед то винен велосипед бо він був пяний??? Я до евроблях не цеплятимусь но в даному випадку винен водій авто згідно з ПДР. Те шо надав допомогу то канешно красава то в дтп винен однозначно водій авто.

  4. Я дочка велосепедиста,як можна з Вами зв’язатись,щоб зрозуміти, як все сталось, бо нічого не можу зрозуміти, батько далі стабільно у важкому стані, мама також уже на зриві, а водій каже, що винен бітько і, що головне щоб батько поправився, а так від нас нічого не хоче, ніякого відшкодування. Я просто не розумію, яке ми маємо йому робити відшкодування. Допоможіть розібратись, хто може ще щось знає,чи бачив як все сталось.Мій телефон 0967447552

  5. Я тоже там был и видел, что помощь велосипедисту давали двое : водитель митсубиси и второй водитель, который ехал за ними. А ты ,,Аноним” не ври, что помогал потому, что Скорую с начала вызывали дети, а потом второй водитель вызвал, а то детям не верили. Ты скорее с боку смотрел, а теперь тебе есть про что-то поговорить. А у людей беда…

  6. Я,дочка водія “Mitsubishi”,яка сиділа на передньому сидінні авто!
    Першу допомогу надавали мій тато та водій авто,яке їхало позаду,я на той час викликала швидку!
    Не потрібно говорити,що мій тато “підрізав” велосипедиста так як це не правда! Тому ті, (звертаюсь до тих,хто пише,що мій тато винний у всьому) які нічого не бачили,а тупо пишуть “щоб було”,то краще нічого не пишіть,бо зі сторони просто тошно!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа