<

Євро, долари, фунти та речі: у Нововолинську вдень обікрали квартиру на 300 000 гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:43 | 13.02.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ коментарів 18

31-го січня в період часу з 11:30 по 16:30 у Нововолинську по бульвару Шевченка обікрали квартиру. З помешкання винесли гроші, речі та ювелірні вироби на загальну суму 300 000 гривень.

У квартиру злодій потрапив шляхом підбору ключа. Було викрадено 2 800 євро, 400 доларів, 800 фунтів, 15 000 гривень, чоловічий годинник марки «Томас Сабо», вартістю 500 фунтів, шубу жіночу з канадської норки, вартістю 2 800 євро, куртку чоловічу, вартістю 3 000 гривень та ювелірні вироби. Шкода, завдана злочинними діями, склала 300 000 гривень.

1-го лютого відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 185 частина 4 ККУ – крадіжка, вчинена у великих розмірах. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Нагадаємо, 10-го лютого у Нововолинську обікрали квартиру нововолинського громадського діяча, забравши навіть відзнаку від Кабінету Міністрів – медаль «За розбудову України».

Окрім того, за останній тиждень було вчинено ще дві квартирні крадіжки та 5 крадіжок з магазинів. Зокрема, 6-го лютого обікрали ательє, звідки винесли 2 000 доларів.

За словами керівника Нововолинського відділення поліції проводяться відповідні слідчі дії з приводу вчинених злочинів.




коментарів: 18
  1. Скоти вони, що крадуть. Але ви запитайте в начальника поліції чия то квартира і звідки в нього такі багатства

      • Працювати більше – це звісно добре! Тільки такі працівники, чомусь забувають сплачувати податки???

    • Поки одні від заздрощів з розуму заходять,інші працюють і стараються,чогось досягти.Стаття про кримінал,якщо ще незрозуміли., завтра,а може і сьогодні,залізуть,до вас,навіть,якщо нічого і не візмуть,побачимо,як ви себе почуватиметься.

  2. а м@#$^ра куда дивляться???? де патрулі б@я, де робота слідаків які ранішше наперед знали кого збираються й@$$ти. Це вже прєдєл.. Дивлячись сводки за останніх 2 тижня по місту.
    Любі друзі (поліція) не питайте, єслі шо потім, звідки в людей дома ак або рпг.
    бо ви не@#$ не рішаєте…
    На сьогодні – кожен сам по собі
    Хто читає – робіть висновки

    • Шановна, скільки можна вам пояснювати прості речі? А все пишите якісь дурниці під різними ніками. Це вже смішно. Ви ж вже немолода жінка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця