<

Вкрав туалетну воду та попався: у Нововолинську взяли під варту злодія-рецидивіста

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:56 | 30.10.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

За викрадення з магазину Нововолинська туалетної води раніше судимого злодія взяли під варту. 

23-го жовтня у магазині «Єва» чоловік хотів таємно викрасти флакон туалетної води «Aрманд Бейзі Блу», вартістю 484,59 гривень, який взяв з прилавку та поклав у праву кишеню куртки. Але коли злодій виходив з магазину, спрацювала звукова сигналізація, його намагався зупинити адміністратор. Чоловіку вдалося втекти. Крадіжку переквалфікували на грабіж.

Як повідомив керівник Нововолинського відділу поліції Віктор Пикалюк, 25-го жовтня раніше судимому за крадіжки мешканцю Нововолинська повідомлено про підозру та застосовано судом запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави в розмірі 100 000 гривень.

Підозрюваний не має постійного місця роботи і джерел доходів.

Крім того, відносно чоловіка до Іваничівського районного суду скерований обвинувальний акт у кримінальному провадженні за підозрую у вчиненні крадіжки, під час проведення досудового розслідування  по якому він переховувався від органів поліції, у зв’язку з чим 11-го травня його було оголошено в розшук. Також до Нововолинського міського суду Волинської області скерований обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч.1 ст.309 КК України – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту, – про це йдеться в рішенні Нововолинського міського суду.

Триває слідство.

Фото на головній – ілюстративне.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа