<

Cусіди розпочинають судову справу з власницею 30-ти собак Наталією Маржан

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:00 | 9.09.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
4
/ коментарі 4

8-го вересня жителі будинку №3, що на вулиці Шухевича у Нововолинську, організували загальні збори , на яких підіймалось і питання Наталі Маржан, котра в однокімнатній квартирі тримає понад 30  собак та котів.

Як зазначають сусіди, 7-го вересня дочка Наталії Маржан сказала, що якщо їм щось не подобається, нехай виселяються самі.

Голова ОСББ Яна Никитюк зауважила, що так, як сусіди написали три заяви в поліцію,  відбудеться суд у справі Наталі Маржан, на  якому мають бути пристуні всі мешканці будинку. “Поліція в понеділок дасть точну інформацію про дату проведення судового засідання. Ми наполягатимемо на тому, щоб забрали собак. Якщо ця умова не буде виконана – тоді говоритимемо про виселення”, – додає Яна Никитюк.

Мешканці будинку виступали проти того, що собаки дуже часто переміщаються у ліфті. Це зайві затрати на електроенергію, адже за неї платять усі мешканці разом. Тому, якщо така ситуація продовжуватиметься, у будинку буде впроваджена карткова система використання ліфтів.

На днях мешканці будинку стали свідками того, як з вікна горе-сусідки випав кіт.

На загальних зборах жителів будинку було зібрано поки  44 підписи на виселення Наталі Маржан

Нагадаємо, що 2-го вересня  інтернет-видання «Буг» уже підіймало питання конфлікту між сусідами стосовно 30-ти собак в однокімнатній квартирі. 




коментарів: 4
  1. “Мешканці будинку виступали проти того, що собаки дуже часто переміщаються у ліфті. Це зайві затрати на електроенергію, адже за неї платять усі мешканці разом. Тому, якщо така ситуація продовжуватиметься, у будинку буде впроваджена карткова система використання ліфтів.” Доброго времени суток эти карточки для собак будут??????

  2. Там з вікон часто тварини випадають.
    Психіатричну експертизу до женщіни тої треба, і то давно вже.

  3. Якщо суд не вірішить це питання тоді ізоноазід в допомогу мешканцям цього будинку-псарні.
    Жорстоко..- а що робити?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця