<

Від 340 до 680 грн: муніципальна варта Нововолинська штрафуватиме водіїв за порушення ПДР

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:33 | 11.01.2022 / Нововолинськ / /
Перегляди
13748
/ коментарів 8

Відтепер муніципальна варта виноситиме повідомлення про порушення правил дорожнього руху в частині зупинки та стоянки транспортних засобів.

При недотриманні правил паркування працівники управління складатимуть повідомлення, роздруковуватимуть та вручатимуть водію на місці, або ж прикріплюватимуть на лобовому склі автомобіля, йдеться у фейсбуці варти.

У повідомлені зазначатиметься час, місце, вид порушення та сума штрафу.

Залежно від порушення розмір штрафу становить від 340 до 680 гривень. Якщо оплатити його протягом 10 днів, сума буде удвічі меншою.

Виявляти недобросовісних водіїв муніципальній варті допомагатимуть поліцейські офіцери громади.




коментарів: 8
  1. ………працівники управління складатимуть повідомлення….. ЩО ЦЕ ???????? яким НПА це передбачено ??? що таке повідомлення означає згідно КУПАП /кодекс про адмін. правопорушення/ ???? які повноваження у мун. варти на це ???? чим передбачені ??? Водії нічого не зобовязані оплачувати протягом 10 днів , як ви пишете. ЦЕ МАЯЧНЯ . Штраф оплачується після рішення винесеного відповідним ОРГАНОМ який має ПОВНОВАЖЕННЯ і то після розгляду адміністративної справи . А не після повідомлення на лобовому склі яке написала незрозуміла структура без відповідних повноважень. ПОЛІЦІЯ має займатись безпекою дорожнього руху згідно закону !!!!!!!!

  2. Це тільки в Україні зробили ринок а парковку заборонили це треш люблю цю країну

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок