<

«Ревізор: Магазини» провів перевірку у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:14 | 20.03.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
22
/ коментарів 11

Команда реаліті Нового каналу приїхала з ревізією до Нововолинська – і почалося…

Візит Наталії Кудряшової до Нововолинська розпочався з ревізії м’ясного павільйону на центральному ринку. У його санітарній зоні ведуча виявила смертельно небезпечну отруту, яку заборонено зберігати поряд із будь-чим, що стосується продуктів. Після такого грубого порушення вона вирішила розшукати директора ринку, щоб особисто вказати йому на всі помилки.

У супермаркеті «Рідний край», куди після ревізії ринку вирушила ведуча проекту, гори попкорну зберігають у сміттєвих пакетах. Таким чином, персонал наражає здоров’я покупців на небезпеку – ці пакети, як зазначила Наталія, отруюють їжу токсинами!

Наступною локацією став магазин «Аладдін», де замість казкового джина, ведуча натрапила на дуже агресивного директора. Втім, спочатку ніщо не віщувало біди. Чоловік узяв на себе обов’язки супровідника і відповідав на всі питання Наталії, намагаючись виправдатися за виявлені порушення. Проте, щойно ведуча зайшла за магазинний прилавок, ситуація різко змінилася. Розлючений господар спробував виштовхати її в зал! Конфлікт загострювався з кожною секундою, і команді проекту довелося викликати поліцію…

– Зазвичай ми з перших хвилин розуміємо, в якому місці можна наразитися на агресію, – розповідає Наталя Кудряшова. – Але цього разу ніщо не викликало підозр! Коли я проводила ревізію складу, до нас підійшов господар, щоб познайомитися. Перевірці не перешкоджав. Але тільки-но я наблизилася до прилавка – різко вдарив в область легень. Стало дуже важко дихати… Здавалося, що мені пошкодили ребро. Довелося викликати поліцію! На щастя, все минулося, хоча біль не припинявся понад тиждень.




коментарів: 11
  1. Нема ідеальних магазинів , тут і коту ясно. Скрізь срач – бо ми така нація….

    • Яка така,телепню? Українці це чудова нація,просто крім українців в Україну понаїхало багато жидів(євреїв) і кацапів(відбитих на голову).

      • Саме ти телепень. Чому ж твоя *чудова* нація терпить понаїхавших жидів і живе як стадо де заплатять туди і біжить. Видно і ти такийже баран.

  2. Житель я с вами Согласна!!! В каждом магазине скачать, на уборщицы валят то что она должна все убирать мыть холодильники, убирать около магазина, а сами продавцы не придерживаться правил чистоты и гигиены!!! И платят с 8ч до 15 00 1.500грн

  3. Як завжди одна брехня. Не в такому порядку були перевірки тай тривали вони напротязі двох діб.
    Тай як у країні з таким рівнем життя може бути інше відношення до людей ???
    Краще би перевіряли держустанови

  4. Та не тільки срач…. Продають відверто такі продукти, які пора викинути у смітник. Вчора у магазині ‘Для Вас’ на 15 мікрорайоні чоловік придбав поцвівші заготовки на піцу…А десь на минулому тижні свекор купив вагову кукурудзяну кашу,всю в червяках , личинках, молі та павутині. А ще там на складі літають горобці…. От так , любі жителі… Власник’Для Вас’зобсім не дбає про ‘Вас’, а про свої кишені. Гидко….

  5. до дупи ваші ревізіі. ваша ціль не перевірка якості а шоу на якому ви заробляєте духе великі гроші.на украіні неможна вживати жодного виду ковбасних виробів тому що вони зроблені Бог знає з чого тільки не мяса. але вони всі мають сертифікати якості. а дивитесь на терміни вживання та вона вічна ця ковбаса тому що там немає чому псуватись. чому коли дійсно натрапляєш на факти кричущих порушень і звертаєшся до санстанціі то вам кажуть що вони немають права на перевірку тільки через дозвіл кабінету міністрів. а такиж перевіряючих я б гнав копсаками ви шоумени і вам до сраки то що ви робите. вам аби більше зібрати переглядів на телебаченні

  6. Сьогодні був в Нашому Краі,чисто нормально..продукти які брав не просрочені.я би сказав що кращий в місті супермаркет..бачив гірші супермаркети і в Києві теж..

  7. Якщо порівняти перевірки в інших містах, то в нас ще все нормально. Звичайно хай кожен магазин старається покращити свою роботу,бо ми їмо це все і наші діти. А Кудряшова наіграно все робить.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер