<

Вдень в центрі Нововолинська собака пошматувала ногу жінки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:45 | 11.07.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
7
/ коментарів 20

10-го липня близько 12:00 в центрі Нововолинська на бульварі Шевченка біля Алеї Героїв на жінку зненацька накинулася собака та роздерла ногу. Жінку забрали до лікарні для надання медичної допомоги.

Наталія розповідає, що просто йшла спокійно зі сторони супермаркету «Вопак», не бігла, нічим не махала. Зграя псів в цей момент лежали на траві під ялинкою. Чорна собака зненацька вибігла та вкусила. За нею побігли ще дві, жінка відігнала псів сумкою.

На місце викликали «швидку» для надання медичної допомоги та забрали жінку до НЦМЛ, де хірург наклав кілька швів. Також було зроблене щеплення. Жінці тепер тяжко ступати на ногу. Рана глибока та сантиметрів 10 завдовжки.

На тому місці постійно гуляє та сама зграя собак, сплять вони під сходами магазинів, які розташовані поблизу або на траві, біля лавок на алеї, в дворах прилеглих будинків.

Кажуть, що саме цей чорний пес часто кусає людей. Він має на вусі кліпсу, що означає, що він стерилізований.

У ВУКГ Нововолинська складений договір із КП «Ласка», яке знаходиться в Луцьку. Приїжджають вони десь раз на місяць, виловлюють собак, стерилізують, одягають кліпси і повертають назад в місто. За одного пса платять до 900 гривень.

Однак проконтролювати скільки собак вивозять з міста і скільки назад привозять неможливо. Так само ж і те, яким способом здійснюють стерилізацію. Для безпритульних тварин важливо, щоб операція проходила таким чином, коли статеві залози видаляються повністю. В такому випадку самки перестануть збирати біля себе «кавалерів» і ходити стадами, ну і звичайно, не будуть розмножуватися, що дуже важливо. Нерідко можна спостерігати в місті кліпсованих псів у компанії інших, які бігають навколо і обнюхують.

Нагадаємо, в квітні на тому ж місці в один день собаки покусали бабусю, дитину та чоловіка. 




коментарів: 20
  1. Владi мiста негайно треба щось робити з тими зграями агресивних собак в самому центр мiста. Бо дочекаемося на смертельно трагедii!

  2. Сьогодні біля 5 години теж цей чорний собака разом з ще вдома псами накинулися на жінку. Вона ішла від олімпа до вопака, почала кричати і прохожий чоловік відігнав їх. Можливості підійти до жінки відразу не було бо вона далі пішла коли їх відігнали.З цією проблемою владі щось потрібно робити бо на дітей теж кидаються.

  3. Ви захищайте собак.Вот коли не зможете з дому вийти тоді зачухаєте заднє місце.Треба відстрілювати.На вулицю страшно дітей відпускати.

  4. Як завжди будуть кричати собачнікі що винна жінка.вони швидко об’єднаються і будуть захищати собак.

  5. певно ще трохи і скажених собак у містах стане більше ніж скажених людей, просто нічого не робити – буде ще гірше, а покусаним громадянам доведеться обходити закон та вдаватися до власних методів боротьби

  6. А що ж скажете робити владі?! Коли є неадекватні і бєшані люди??? Їх теж відстрілювати треба чі травити???

  7. Як покусають когось із влади, тоді і буде результат. А прості покусані люди чи їх діти мало кого цікавлять!

  8. Наші “захисники собак” де ви? АгоВ!? При виборі людське життя, чи собаче ви за кого? Завтра ті собаки дитину покусають до важкого стану і що тоді? А якщо вашу дитину, чи вас “захисників”, що тоді скажете?

  9. В мене лише одне питання-а де беруться бездомні пси?Знайомі взяли собачку,потім стало лінь її вигулювати і вивезли до Лукойла.От так роблять а потім галасують що собак багато.Не викидуйте тварин на вулицю і бездомних не буде.

    • Окрім міських господарів, що виганяють своїх псів на вулицю, їх ще привозять із навколишніх сіл. І котів теж.

  10. слабших (діти, інваліди, люди похилого віку, тварини)треба захищати, саме легше-відстріляти. нема собак – нема проблем. Давайте ще наркоманів і алкашів відстіляємо, які нам заважають жити чи очі мозолять своєю присутністю . що тоді? хто залишиться? чесні і добрі люди? не думаю. будьте добрішими, не думайте тільки про себе. який ви приклад подаєте своїм дітям, коли говорите, що треба відстрілювати тих, кого раніше розлюбили і викинули, бо набридла відповідальність?

  11. Нововолинець, окрім “поганих” людей які їх викидають (коли до речі, Ви, особисто були свідком подібної ситуації?) є ще момент такий як природа! Вони множаться самостійно!
    Пропонуйте дії! Організовуйте захист, притулок, адже писати може кожен.
    Я особисто за відстріл! Я ціную своє життя і життя рідних, знайомих і решти мешканців міста більше ніж життя собаки.

  12. Вже тошнить від цих собак і від нашої дибільної влади,скільки можна писати шо кусають і кидаються собаки на людей,а вони навіть свої жопи не можуть підняти!!!!!Добре що вирішили проблему з годинником на стометрівцітак його там не хватало….

  13. Якщо проти бродячих псів ще можна придумати якісь гуманні дії,то бійцівських коняк без намордників я б відстрілювала нафіг!прямо при власниках!

  14. Ще на 6м-ні, біля молитвиного будинку, теж одна собака кидається на дітей. Одна починає гавкатм і кидатись, а решта за нею біжать. Страшно за дітей, а ще скоро школа почнеться.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер