<

В озері Нововолинська знайшли вибухову зброю

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:55 | 12.06.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
3
/ коментарі 4

11-го червня близько 20:00 в озері Нововолинська знайшли гранати та набої.

Як розповів керівник Нововолинського відділу поліції Віктор Пикалюк, двоє 30-ти річних хлопців ввечері на озері, зі сторони села Низкиничі, пірнали за раками і на дні водойми виявили підозрілий мішок з-під цукру. Витягнули його на берег та виявилося, що там були вибухові пристрої: корпуси різноманітних гранат, запали до них і набої.

Сектор комунікації поліції Волині повідомляє, що правоохоронці вилучили, зокрема, три корпуси гранати «Ф-1», один корпус гранати «РГД», три предмети, зовні схожі на корпуси гранати «РГН» без маркувальних позначень, різноманітні запали, реактивну протитанкову гранату, а також патрони калібрів 7,62 мм. і 5,6 мм.

Гранати були іржаві та замулені, розібрані (корпус окремо від запальника). Як вони там опинилися будуть з’ясовувати правоохоронці.

Знахідку  передали на зберігання у вибухотехнічну службу ГУНП у Волинській області та направлять на експертизу.

Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.




коментарів: 4
  1. Анатоль детектив ще той)))
    Яким йолупом треба бути, щоб з Луцька везти гранатомет в Нововолинськ, щоб втопити в штучному озері, яке час від часу спускають і чистять.
    Шерлок нервово покурює на Бейкер Стріт

  2. Анатоль любитель розводити плітки як бабка під підїздом. Старість не радість

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер